ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Βράβευση και δωρεά για την οικογένεια Αγγελόπουλου

Βράβευση και δωρεά για την οικογένεια Αγγελόπουλου

Μεγάλη τιμή για την οικογένεια Αγγελόπουλου, στην ετήσια εκδήλωση της αρχαιότερης και εγκυρότερης ναυτιλιακής εφημερίδας Lloyd’s List "Greek Shipping Awards 2012".

Η εταιρεία Aegean Bulk τιμήθηκε με το βραβείο Dry Cargo Company of the year 2012 και κατά την παραλαβή της μεγάλης διάκρισης, ο κ. Γιώργος Αγγελόπουλος, αφού ευχαρίστησε για την τιμή, ανακοίνωσε μια μεγάλη δωρεά στο νοσοκομείο Άγιος Σάββας.

" Η κατάκτηση του Ευρωπαικού Πρωταθλήματος από τον Ολυμπιακό στην Κωνσταντινούπολη, απέδειξε ότι ακόμα και την ύστατη στιγμή δεν πρέπει να εγκαταλείπουμε την προσπάθεια γιατί ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΠΕΤΥΧΟΥΜΕ ΚΟΝΤΡΑ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ.

Πιστεύουμε ότι η πατρίδα μας με την βοήθεια όλων μας θα τα καταφέρει", σχολίασε ο συνιδιοκτήτης της ΚΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ καταχειροκροτούμενος από τους 1000 παρευρισκόμενους στην εκδήλωση.

Στη συνέχεια, ο κ. Αγγελόπουλος ανακοίνωσε μια σπουδαία δωρεά στο χώρο της Υγείας: " Στις δύσκολες στιγμές όμως που περνάμε, τα λόγια χάνουν την αξία τους, αν δεν συνοδεύονται από πράξεις. Γι' αυτό το λόγο, ο πατέρας μας, ο αδελφός μου και εγώ αποφασίσαμε, ακολουθώντας το παράδειγμα του παππού μας, Παναγιώτη Αγγελόπουλου, να ανακοινώσουμε απόψε εδώ τη δωρεά ενός υπερσύγχρονου ακτινοθεραπευτικού μηχανήματος (και πιο συγκεκριμένα ενός γραμμικού επιταχυντή) στο Ογκολογικό Νοσοκομείο του Αγίου Σάββα. Σε αυτές τις στιγμές ό,τι και να κάνεις για την τόπο σου είναι λίγο".

Αξίζει να αναφερθεί ότι ο αείμνηστος Παναγιώτης Αγγελόπουλος, παππούς των κυρίων Παναγιώτη και Γιώργου Αγγελόπουλου, είχε δωρίσει ένα αντίστοιχο μηχάνημα στο νοσοκομείο Άγιος Σάββας το 1976 και 22 χρόνια μετά (σ.σ. το 1998) το είχε αντικαταστήσει με ένα μηχάνημα τελευταίας τεχνολογίας της τότε εποχής. 14 χρόνια μετά οι κύριοι Κωνσταντίνος, Παναγιώτης και Γιώργος Αγγελόπουλος προσέφεραν το πλέον υπερσύγχρονο ακτινοθεραπευτικό μηχάνημα στον Άγιο Σάββα.

Βράβευση και δωρεά για την οικογένεια Αγγελόπουλου


TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ