ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

VIDEO: Τα τρία μεγάλα σουτ του Σπανούλη με Αναντολού Εφές

ÅÕÑÙËÉÃÊÁ / ÐËÅÉ ÏÖ / ÁÍÁÍÔÏËÏÕ ÅÖÅÓ - ÏÓÖÐ / EUROLEAGUE / PLAY OFF / ANADOLU EFES - OLYMPIAKOS (LATO KLODIAN / Eurokinissi Sports)
ÅÕÑÙËÉÃÊÁ / ÐËÅÉ ÏÖ / ÁÍÁÍÔÏËÏÕ ÅÖÅÓ - ÏÓÖÐ / EUROLEAGUE / PLAY OFF / ANADOLU EFES - OLYMPIAKOS (LATO KLODIAN / Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

Ο Βασίλης Σπανούλης ήταν ο ωραίος και ο... μοιραίος του Ολυμπιακού στο παιχνίδι με την Αναντολού Εφές, ευστοχώντας σε δύο μεγάλα τρίποντα, αλλά αστοχώντας στο τρίτο που επιχείρησε. Δείτε τα σουτ που πήρε στο τελευταίο λεπτό του αγώνα (VIDEO).

Ο Ολυμπιακός δεν κατάφερε να κερδίσει την Αναντολού Εφές στο "Αμπντί Ιπεκτσί" παρότι έκανε μεγάλη ανατροπή από το -17. Οι "ερυθρόλευκοι" ηττήθηκαν στο Game 3 των playoffs ( 64-60 ) και πλέον είναι με την πλάτη στον τοίχο, αφού σε περίπτωση ήττας την Παρασκευή (28/4, 21:15) θα μπουν "αντίο" στο Final Four.

Αυτός που έκανε μεγάλο μέρος της δουλειάς στη διάρκεια της ανατροπής του σκορ ήταν ο Βασίλης Σπανούλης. Ο αρχηγός του Ολυμπιακού πήρε πολλά μεγάλα σουτ, με τρία εξ αυτών να γίνονται στο τελευταίο λεπτό. Τα δύο πρώτα βρήκαν τον στόχο με αποτέλεσμα η ομάδα του Γιάννη Σφαιρόπουλου να πλησιάσει στον πόντο, αλλά το τρίτο -και πιο σημαντικό- κατέληξε στο σίδερο, βάζοντας τέλος στα όνειρα νίκης της ελληνικής ομάδας.

Δείτε τα τρία μεγάλα σουτ που επιχείρησε στο τελευταίο λεπτό

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ