ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Βάζει νάρθηκα και παίζει με Ρέθυμνο ο Χάκετ

Βάζει νάρθηκα και παίζει με Ρέθυμνο ο Χάκετ
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Η ΚΑΕ Ολυμπιακός ενημέρωσε για την κατάσταση του Ντάνιελ Χάκετ, τονίζοντας πως για τον επόμενο μήνα θα αγωνίζεται φορώντας νάρθηκα στο μεσαίο δάκτυλο του αριστερού του χεριού.

Ο Ντάνιελ Χάκετ έκοψε τον τένοντα στο μεσαίο δάκτυλο του αριστερού του χεριού, στο παιχνίδι κόντρα στην Ρεάλ στο ΣΕΦ και ο Ιταλός γκαρντ έκανε χειρουργική επέμβαση, η οποία στέφθηκε με επιτυχία.

Η ΚΑΕ Ολυμπιακός ενημέρωσε πως ο παίκτης θα αγωνίζεται κανονικά το επόμενο διάστημα φορώντας ειδικό νάρθηκα στο αριστερό του χέρι. Είναι δεδομένη η συμμετοχή του στο παιχνίδι της Τετάρτης (13/4) κόντρα στο Ρέθυμνο στο ΣΕΦ.

Η ενημέρωση από την ΚΑΕ Ολυμπιακός:

"Ο Ντάνιελ Χάκετ υποβλήθηκε σε επιτυχημένη χειρουργική επέμβαση το Σάββατο 9 Απριλίου στο μεσαίο δάχτυλο του αριστερού του χεριού, προκειμένου να ξεπεράσει τον τραυματισμό του από τον αγώνα με την Ρεάλ Μαδρίτης. Το χειρουργείο έγινε στη κλινική του Ιατρικού Ψυχικού, από τον γιατρό της ομάδας και της κλινικής, κο Θεοφάνη Τσαβίση.
Στην απογευματινή προπόνηση της Δευτέρας στον Ντάνιελ Χάκετ θα τοποθετηθεί ειδικός νάρθηκα προκειμένου να είναι σε θέση να αγωνίζεται. Ο Ιταλός θα ξεκινήσει σήμερα προπόνηση και θα αγωνίζεται με το νάρθηκα για χρονικό διάστημα ενός μηνός".

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ