ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Τρελάθηκε με Σπανούλη ο Ρομπέρτο!

Τρελάθηκε με Σπανούλη ο Ρομπέρτο!
Ρομπέρτο Μάρτα INTIME SPORTS

Ο Ρομπέρτο βρέθηκε στο ΣΕΦ και κατέγραψε τα τελευταία δευτερόλεπτα του ντέρμπι Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός. Δείτε πως έκανε στο τρίποντο του Βασίλη Σπανούλη (βίντεο).

Μπορεί το ντέρμπι στο ΣΕΦ να ήταν αδιάφορο βαθμολογικά, από τη στιγμή που Παναθηναϊκός και Ολυμπιακός προκρίθηκαν στους "8" της Ευρωλίγκας, παρόλα αυτά οι παίκτες των δυο ομάδων χάρισαν μοναδικές στιγμές.

Οι πράσινοι έλεγχαν τον ρυθμό στο μεγαλύτερο διάστημα του αγώνα, ο Ολυμπιακός όμως κατάφερε και μείωσε το σκορ, ενώ με την... βολίδα του Kill Bill στο τέλος πήραν τη νίκη.

Στο γήπεδο βρέθηκε και ο τερματοφύλακας των ερυθρολεύκων Ρομπέρτο Χιμένεθ, πάντα με την πανέμορφη σύζυγό του στο πλάι, όπου κατέγραψε την τελευταία φάση του αγώνα με το κινητό του.

Μόλις ο Σπανούλης ευστόχησε στο τρίποντο ξέσπασε σε πανηγυρισμούς και άρχισε να φωνάζει μαζί με τους υπόλοιπους φιλάθλους!

Αν παρατηρήσετε καλά κάτω κάτω στο βίντεο, φαίνονται τόσο οι ιδιοκτήτες της ΚΑΕ Ολυμπιακός, κ. Αγγελόπουλοι, όσο και ο ιδιοκτήτης της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Βαγγέλης Μαρινάκης, που ξεσπούν επίσης σε τρελούς πανηγυρισμούς.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ