ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Τραυματίστηκε ο Αγραβάνης

Τραυματίστηκε ο Αγραβάνης
INTIME SPORTS

Ο Αγραβάνης τραυματίστηκε στη προπόνηση, υπέστη διάστρεμμα και δεν θα αγωνιστεί στο φιλικό κόντρα στα Τρίκαλα. Χαμός στα γραφεία της ΚΑΕ Ολυμπιακός για τα νέα εισιτήρια διαρκείας.

Ο 21χρονος πάουερ-φόργουορντ του Ολυμπιακού, Δημήτρης Αγραβάνης, τραυματίστηκε στη προπόνηση της Δευτέρας (7/9) και δεν θα παρει μέρος στο φιλικό της Τρίτης (7/9)με τα Τρίκαλα (13:30 - χωρίς θεατές).

Ο διεθνής φοργουορντ υπέστη διάστρεμμα στον αριστερό του αστράγαλο και ο χρόνος της απουσίας του απο τις προπονήσεις θα καθοριστεί με την επιστροφή της ομάδας στον Πειραιά, η οποία συνεχίζει την προετοιμασία της στο Μέτσοβο.

Ουρές για τα νέα διαρκείας στο ΣΕΦ

Ουρές από αμέτρητους φιλάθλους του Ολυμπιακού σχηματίστηκαν το πρωί της Δευτέρας (07/09) στα γραφεία της ΚΑΕ, τα οποία βρίσκονται στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας.

Η διεύθυνση εισιτήριων ανακοίνωσε την Παρασκευή πως τη Δευτέρα (07/09) θα έβγαιναν προς διάθεση, λόγω αυξημένης ζήτησης, νέες κατηγορίες καρτών διαρκείας και ο κόσμος του Ολυμπιακού δημιούργησε και πάλι το αδιαχώρητο στα γραφεία της ΚΑΕ ώστε να κλείσει θέση στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας για τη νέα σεζόν.

Περισσότερες από 350 κάρτες διαρκείας διατέθηκαν την πρώτη ημέρα κυκλοφορίας των δύο νέων κατηγοριών.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ