ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Τραυματίστηκε και πάει για εξετάσεις ο Αγραβάνης

Τραυματίστηκε και πάει για εξετάσεις ο Αγραβάνης
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Δημήτρης Αγραβάνης, ύστερα από μία άτσαλη πτώση του στο παρκέ, τραυματίστηκε στο γόνατο και αποχώρησε από το γήπεδο. Θα πάει για εξετάσεις. Πρώτη εκτίμηση πως δεν έχει κάτι ανησυχητικό.

Στο 16ο λεπτό της αναμέτρησης του Ολυμπιακού με τον Απόλλωνα Πατρών για την 6η αγωνιστική της Stoiximan.gr Basket League, και αφού μόλις έχει περάσει στον αγωνιστικό χώρο, σε μία προσπάθεια του για ριμπάουντ, ο Δημήτρης Αγραβάνης έπεσε άτσαλα στο παρκέ, κάνοντας... θόρυβο.

Ο 22χρονος φόργουορντ/σέντερ τραυματίστηκε στο γόνατο και οι ενοχλήσεις που ένιωσε ήταν έντονες. Ήταν μάλιστα τόσο δυνατός ο θόρυβος της πτώσης του, που οι άνθρωποι του Ολυμπιακού έτρεξαν κατευθείαν δίπλα του, όπως και ο προπονητής του, Γιάννης Σφαιρόπουλος, για να δουν την κατάσταση του παίκτη.

Ο Δημήτρης Αγραβάνης αποχώρησε υποβασταζόμενος για τα αποδυτήρια, μη μπορώντας να πατήσει καλά το πόδι του. Σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις, ο Έλληνα φόργουορντ/σέντερ δεν έχει κάτι σοβαρό. Θα πάει για εξετάσεις για να διαπιστωθεί το μέγεθος του τραυματισμού του.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ