ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Τράβηγμα ο Γκριν και είναι αμφίβολος με ΤΣΣΚΑ

Τράβηγμα ο Γκριν και είναι αμφίβολος με ΤΣΣΚΑ
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Έρικ Γκριν γλίτωσε την θλάση και οι εξετάσεις που έκανε έδειξαν πως έχει υποστεί τράβηγμα στον ορθό μηριαίο. Αμφίβολος ενόψει του αγώνα κόντρα στην ΤΣΣΚΑ. Τα νεότερα για τον Μιλουτίνοβ.

Τα χειρότερα γλίτωσε ο Έρικ Γκριν. Ο Αμερικανός γκαρντ του Ολυμπιακού τραυματίστηκε κατά την διάρκεια της αναμέτρησης κόντρα στον Κολοσσό στο ΣΕΦ. Υπήρχαν φόβοι πως ο παίκτης έχει υποστεί θλάση, αλλά τα αποτελέσματα της μαγνητικής έδειξαν πως δεν έχει υποστεί κάτι τόσο σοβαρό και οι "ερυθρόλευκοι" ηρέμησαν.

Συγκεκριμένα, ο Έρικ Γκριν έχει υποστεί τράβηγμα στον αριστερό ορθό μηριαίο και όχι θλάση. Η συμμετοχή του είναι εξαιρετικά αμφίβολη ενόψει της αναμέτρησης της Πέμπτης (3/11, 21:00) κόντρα στην ΤΣΣΚΑ στο ΣΕΦ, για την 5η αγωνιστική της EuroLeague. Η κατάσταση του θα επιβλέπεται καθημερινά, θα απουσιάσει από τις πρώτες προπονήσεις του Ολυμπιακού, θα ακολουθήσει αποθεραπεία, αλλά δύσκολα θα προλάβει να δώσει το "παρών" στην αναμέτρηση.

Όσον αφορά τον Νίκολα Μιλουτίνοβ, ο Σέρβος σέντερ έχει τενοντίτιδα ιγνιακού τένοντα δεξιού γόνατος. Θα απουσιάσει και από την προπόνηση της Δευτέρας (31/10), θα επιστρέψει την Τρίτη στο πρόγραμμα της ομάδας του Ολυμπιακού και θα λάβει κανονικά μέρος στο ματς κόντρα στην ΤΣΣΚΑ.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ