ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Τόμπσον VS Έντι για τον Ολυμπιακό

Τόμπσον VS Έντι για τον Ολυμπιακό

Ξεκαθαρίζει άμεσα το θέμα του ξένου στον Ολυμπιακό. Γερά στο παιχνίδι για Τόμπσον οι "ερυθρόλευκοι", ο οποίος έχει το προβάδισμα και ακολουθεί από κοντά ο Έντι.

Άμεσα ξεκαθαρίζει στον Ολυμπιακό η υπόθεση για τον παίκτη που θα αναλάβει τον ρόλο του "2αρο3αριού"στο ρόστερ. Ο 26χρονος (3/4/1991) γκαρντ/φόργουορντ, Χόλις Τόμπσον, έχει κατεβάσει τις απαιτήσεις του και πλέον έχει πολλές πιθανότητες να πάρει την συγκεκριμένη θέση.

Η περίπτωση του Χόλις Τόμπσον είναι στο "51-49", με τον επίσης 26χρονο (30/10/1991) Αμερικανό γκαρντ/φόργουορντ, Τζάρελ Έντι να ακολουθεί, αλλά ο πρώτος έριξε τις απαιτήσεις του κάτω από τις 800.000 ευρώ και πλέον έχει ένα κασέ που βρίσκεται σε επίπεδα που μπορούν να τον φέρουν στον Πειραιά.

Στην σεζόν που ολοκληρώθηκε, αγωνιζόμενος στο ΝΒΑ με τους Σίξερς, ο Χόλις Τόμπσον είχε μέσο όρο 5.5 πόντους (36.6% στα τρίποντα) και 2.7 ριμπάουντ, αγωνιζόμενος σε 31 παιχνίδια, σε 18.1 λεπτά συμμετοχής. Ο Τζάρελ Έντι, στην αγωνιστική χρονιά που πέρασε, παίζοντας μπάσκετ στην αναπτυξιακή Λίγκα, είχε μέσο όρο 14.1 πόντους, με 41.5% ποσοστό ευστοχίας, πίσω από τα 7.25 μέτρα. Η συγκεκριμένη υπόθεση αναμένεται να ξεκαθαρίσει σύντομα για τον Ολυμπιακό.

Ο Χόλις Τόμπσον εν δράσει:

Ο Τζάρελ Έντι εν δράσει:

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ