ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Τόμπσον: "Η ζωή είναι ωραία με τον Σπανούλη"

Τόμπσον: "Η ζωή είναι ωραία με τον Σπανούλη"

Ο Χόλις Τόμπσον... έβγαλε το καπέλο του στον Βασίλη Σπανούλη και αναφέρθηκε στο πώς ο Ολυμπιακός θα επιδιώξει να πάρει τη νίκη επί της Ρεάλ Μαδρίτης (8/12, 21:00).

Οι "ερυθρόλευκοι" το βράδυ της Παρασκευής (8/12, 21:00) θα αντιμετωπίσουν στο ΣΕΦ την Ρεάλ Μαδρίτης έχοντας για πρώτη φορά την φετινή σεζόν σε αγώνα της EuroLeague στη δωδεκάδα τους τον Βασίλη Σπανούλή.

Η επιστροφή του "Kill Bill" στις επάλξεις δεν πέρασε απαρατήρητη από τον Χόλις Τόμπσον, ο οποίος δήλωσε πως "η ζωή είναι ωραία με τον Σπανούλη και είναι πιο εύκολη για όλους μας".

Ο Αμερικανός φόργουορντ επίσης παρατήρησε πως "περιμένουμε η Ρεάλ να παίξει δυνατά, οπότε εμείς πρέπει να αγωνιστούμε πιο δυνατά για να νικήσουμε. Πιστεύω πως θα νικήσουμε".

Ο Ολυμπιακός στην 11η "στροφή" της EuroLeague δεν θα έχει στη δωδεκάδα του τον Δημήτρη Αγραβάνη, ενώ δύσκολα θα προλάβει να αγωνιστεί και ο Ιωάννης Παπαπέτρου. " Πρέπει να βρούμε τον τρόπο για να δώσουμε το κάτι παραπάνω. Ελπίζω να είναι γρήγορα μαζί μας", είπε ο Χόλις Τόμπσον για τα προβλήματα τραυματισμών που αντιμετωπίζει η ομάδα του.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ