ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Δηλώσεις: Νέα Κηφισιά - Ολυμπιακός

Δηλώσεις: Νέα Κηφισιά - Ολυμπιακός

Ο Μίλαν Τόμιτς παραδέχτηκε πως δεν υπάρχει καμία δικαιολογία για την ήττα από τη Νέα Κηφισιά στο ''Ζηρίνειο'' ενώ ξεκαθάρισε πως δεν έχει ενημέρωση για το μέλλον του στον πάγκο του Ολυμπιακού. Τι δήλωσε ο Ηλίας Παπαθεοδώρου.

Ο Μίλαν Τόμιτς δετόνισε τόνισε πως δεν υπάρχουν δικαιολογίες στον Ολυμπιακό για την απρόσμενη ήττα από την ΑΕΝΚ.

Παράλληλα αναφέρθηκε στην έλλειψη παιχνιδιού με πλάτη ενώ επεσήμανε πως ακόμη δεν έχει ενημέρωση για το μέλλον του στην τεχνική ηγεσία των ερυθρολεύκων.

Στην αρχική του τοποθέτηση, ο Μίλαν Τόμιτς εξήγησε: "Είναι γεγονός πως δεν παίξαμε καθόλου καλά απέναντι στην ΑΕΝΚ. Δεν πρέπει να ψάχνουμε για δικαιολογίες στον Ολυμπιακό, κανένας μας, ούτε μπορούμε να επικαλεστούμε το ταξίδι κι αν κάτσαμε πολλές ώρες στο αεροδρόμιο. Δεν είχαμε καθόλου τον έλεγχο του παιχνιδιού. Η Κηφισιά έπαιξε πολύ έξυπνα και μας σταματούσε κάθε φορά που προσπαθούσαμε να τρέξουμε. Εκτός από 2-3 λεπτά δε μπορέσαμε να βρούνε ρυθμό και η ΑΕΝΚ πήρε μία δίκαιη νίκη. Εμείς πρέπει να ετοιμάσουμε το ματς με την Λαμποράλ Κούτσα''.

Για την αγωνιστική παρουσία του Ντάνστον που παρουσιάζει πτώση: "Είναι λογικό στο ξεκίνημα της σεζόν είναι αδύνατο η ομάδα να φτάσει στο 100% των δυνατοτήτων της. Ο Ολυμπιακός ήταν υποχρεωμένος να κερδίσει. Δε μπορούμε να ρίξουμε ευθύνες σε έναν παίκτη. Δε μπορούμε να στήσουμε τον Ντάστον στον τοίχο. Όταν χάνεις, χάνουν όλοι. Δε μπορούμε να κρίνουμε έναν παίκτη αν χάσει δύο καλάθια".

Για το γεγονός πως η ομάδα παρουσιάζει πρόβλημα στο να μπορεί να παίξει με πλάτη: "Σίγουρα είναι ένα πρόβλημα για εμάς, γιατί με τους τραυματισμούς το παιχνίδι μας έχει πάει κυρίως στο πικ-εν-ρολ. Είναι ένα πρόβλημα οι απουσίες που έχουμε στην ομάδα".

Για το αν έχει ενημέρωση για το μέλλον του στην τεχνική ηγεσία της ομάδας: "Όχι. Έχετε εσείς;".

''Η Κηφισιά δεν έχει φτάσει στο ταβάνι της''

Από την πλευρά του, ο προπονητής της Νέας Κηφισιάς, Ηλίας Παπαθεοδώρου, ανέφερε: ''Πετύχαμε μία ιστορική νίκη, η μεγαλύτερη που έχει κάνει ποτέ η Νέα Κηφισιά. Απέναντι σε μία από τις κορυφαίες ευρωπαϊκές δυνάμεις και παίρνουμε δύναμη για τη συνέχεια. Διαπιστώνουμε αυτό που συζητάμε μεταξύ μας, πως δηλαδή αυτή η ομάδα δεν έχει φτάσει ακόμη στο ταβάνι της.

Το σημερινό ματς είναι ένας άθλος για την ομάδα μας. Επίσης Σημαντικό είναι ότι δεν κλέψαμε το ματς, αλλά το πήραμε δίκαια διότι ήμασταν καλύτεροι. Πιστεύουμε στους Έλληνες παίκτες και ας μας κατηγορούν κάποιοι ότι δίνουμε συμβόλαια σε «τελειωμένους» παίκτες. Τα παιδιά αυτά ξέρουν να διαχειρίζονται ματς με σπουδαίους αντιπάλους. Κάποιοι από αυτούς έχουν αγωνιστεί στον Ολυμπιακό και ξέρουν τι χρειάζεται για να τον νικήσεις. Οφείλουμε να διασκεδάσουμε μέχρι αύριο και από Τρίτη νασκεφτούμε το επόμενο παιχνίδι''.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ