ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Τόμιτς: "Σήμερα βγήκε μπροστά ο Αγραβάνης"

EUROLEAGUE BASKETBALL / ΕΡΥΘΡΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
EUROLEAGUE BASKETBALL / ΕΡΥΘΡΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ EUROKINISSI SPORTS

Ο Μίλαν Τόμιτς αναφέρθηκε στην εμφάνιση του Ολυμπιακού απέναντι στον Ερυθρό Αστέρα τονίζοντας την παρουσία του Δημήτρη Αγραβάνη και τα καθοριστικά καλάθια που σημείωσε.

Απόλυτα ικανοποιημένος από τη νίκη κόντρα στον Ερυθρό Αστέρα, αλλά και προβληματισμένος για την εμφάνιση του τρίτου δεκαλέπτου εμφανίστηκε ο Μίλαν Τόμιτς. Ο βοηθός του Γιώργου Σφαιρόπουλου στάθηκε στην εμφάνιση του Δημήτρη Αγραβάνη, αλλά και στην εκπληκτική ατμόσφαιρα στο γήπεδο.

Αναλυτικά όσα δήλωσε στην κάμερα της ΕΡΤ:

Για το καλάθι του Πρίντεζη και τις ομοιότητες με εκείνο στην Κωνσταντινούπολη: "Έτσι όπως εξελίχτηκε το παιχνίδι και το τελείωμα του Γιώργου ήταν ακριβώς από το ίδιο σημείο. Δεν έδωσε την πάσα ο Βασίλης (σ.σ. Σπανούλης), αυτή τη φορά ήταν ο Έρικ (σ.σ. Γκριν). Ήταν ένα μεγάλο καλάθι. Εμείς όμως πρέπει να κάνουμε μία ανάλυση στο συγκεκριμένο παιχνίδι γιατί στο τρίτο δεκάλεπτο ήταν μεγάλη η διαφορά των 14 πόντων, δεχτήκαμε 26 πόντους.

Στο πρώτο ημίχρονο ελέγξαμε το παιχνίδι με την άμυνα μας να είναι καλή. Γενικότερα σήμερα στην επίθεση δεν μπορούσαμε να βρούμε εύκολο καλάθι. Οι παίκτες του Ερυθρού Αστέρα επαιζαν στο όριο του φάουλ και στο τέλος βάλαμε δύσκολα καλάθια. Με εξαίρεση το καλάθι του Παπανικολάου δεν θυμάμαι κάποιο εύκολο καλάθι".

Για την εμφάνιση του Αγραβάνη: "Σήμερα βγήκε μπροστά ο Αγραβάνης ο οποίος με συνεχόμενα καλάθια μας γύρισε το παιχνίδι. Αν δεν είχε βάλει ο Αγραβάνης αυτά τα καλάθια δύσκολα θα κερδίζαμε"

Για το ματς με τη Ρεαλ: "Μας προβληματίζουν τα προβλήματα που αντιμετωπίζουμε. Τα προβλήματα δεν μας αφήνουν σε ησυχία θα έλεγα. Πάντα πρέπει να βρίσκουμε κάποια σχήματα για να ξεκουράζουμε κάποιους παίκτες και κάποιοι άλλοι πρέπει να δίνουν κάτι παραπάνω. Για αυτό είμαστε εμείς οι προπονητές, πρέπει να δίνουμε λύσεις και στα δύσκολα, όχι μόνο στα εύκολα"

Για την ατμόσφαιρα: "Ήταν μία καταπληκτική η ατμόσφαιρα. Ήταν κάτι το αξέχαστο. Όταν βλέπεις τόσο κόσμο να τραγουδάει συνθήματα και για τις δύο ομάδες είναι πραγματικά κάτι φοβερό"

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ