ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Τόμιτς: "H ομάδα θα είναι έτοιμη"

Τόμιτς: "H ομάδα θα είναι έτοιμη"
INTIME SPORTS

Ο Τόμιτς επεσήμανε πως ο Ολυμπιακός θα είναι έτοιμος στην έναρξη της σεζόν και χαρακτήρισε δύσκολη αυτή την περίοδο εξαιτίας των απουσιών. Το πρωί έρχεται ο Γιανγκ, Καλλές και Σαχπατσίδης στις προπονήσεις.

Ο βοηθός του Γιάννη Σφαιρόπουλου, Μίλαν Τόμιτς, μίλησε για το πρώτο στάδιο της προετοιμασίας του Ολυμπιακού, επισημαίνοντας πως αυτή η περίοδος είναι δύσκολη εξαιτίας των απουσιών με τους διεθνείς, αλλά τόνισε πως η ομάδα θα είναι έτοιμη στην έναρξη της σεζόν.

Ο Ολυμπιακός, λοιπόν, διανύει τη δεύτερη περίοδο της προετοιμασίας του και σίγουρα είναι νωρίς για να βγουν συμπεράσματα. Άλλωστε από τη… μηχανή των Πρωταθλητών Ελλάδας λείπουν αρκετά γρανάζια. Ο Μίλαν Τόμιτς μίλησε γι’ αυτές τις πρώτες προπονήσεις λέγοντας τα εξής:

"Για μας τους προπονητές είναι πολύ δύσκολη αυτή η περίοδος γιατί ο Ολυμπιακός έχει πολλούς παίκτες στις Εθνικές ομάδες κι απ’ όσο γνωρίζω νομίζω ότι απ’ όλες τις ομάδες αυτού του επιπέδου είμαστε αυτή με τους περισσότερους διεθνείς", σχολίασε ο άμεσος συνεργάτης του Γιάννη Σφαιρόπουλου και συμπλήρωσε:

"Η δουλειά όμως πρέπει να γίνει και πρέπει να γίνει σωστά. Πρέπει να μπουν οι βάσεις και η φιλοσοφία μας. Στις μέρες που έρχονται στο Μέτσοβο γίνονται κατανοητοί οι κανόνες της ομάδας και οι νέοι μπαίνουν στο κλίμα και τη φιλοσοφία του κόουτς. Δουλεύουμε έτσι ώστε όταν με το καλό επιστρέψουν οι διεθνείς στις υποχρεώσεις της ομάδας, το «πάντρεμα» θα γίνει όσο το δυνατόν πιο ομαλά και η ομάδα θα είναι έτοιμη όταν θα ξεκινήσουν οι αγωνιστικές μας υποχρεώσεις".

Το πρωί της Τετάρτης θα είναι στην Αθήνα ο Γιανγκ

Το νέο μεταγραφικό απόκτημα του Ολυμπιακού, ο 23χρονος Αμερικανός σέντερ, Πάτρικ Γιανγκ, θα πατήσει ελληνικό έδαφος το πρωί (09:05) της Τετάρτης (26/8) μέσω Κωνσταντινούπολης. Το νέο δυναμικό "5άρι" των Πειραιωτών, ο οποίος ξεχωρίζει για τα πλούσια αθλητικά του προσόντα, έχοντας υπογράψει διετές (1+1) συμβόλαιο με τους Πρωταθλητές Ελλάδας, θα περάσει άμεσα από ιατρικές εξετάσεις και ακολούθως θα ενσωματωθεί στις προπονήσεις των ερυθρολεύκων.

Στις προπονήσεις οι Καλλές και Σαχπατσίδης

Ο Ολυμπιακός προπονείται αυτές τις μέρες έχοντας πολλές απουσίες (Σπανούλης, Πρίντεζης, Μάνταρης, Λοτζέσκι με Βέλγιο, Χάκετ με Ιταλία) εξαιτίας των αρκετών διεθνών παικτών που έχει στο ρόστερ του. Για αυτόν τον λόγο, καθαρά για βοηθητικούς λόγους στις προπονήσεις, προστέθηκαν στην ομάδα οι Ιωάννης Σαχπατσίδης (4αρο5άρι, πέρσι έπαιξε στο Ρέθυμνο) και Νίκος Καλλές (σέντερ, πέρσι έπαιξε στην Ελευσίνα). Στις προπονήσεις της ομάδας θα μπει και ο Δημήτρης Αγραβάνης, ο οποίος "κόπηκε" από την τελική δωδεκάδα της Εθνικής μας ομάδας. Αποχώρησε από τις προπονήσεις ο Μάριος Μπατής, ο οποίος θα συνεχίσει την καριέρα του στον Φάρο Κερατσινίου.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ