ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Τόμιτς: "Δεν βρήκαμε ποτέ ρυθμό στο ματς"

ÅÕÑÙËÉÃÊÁ / ÌÐÁÑÔÓÅËÏÍÁ - ÏÓÖÐ / EUROLEAGUE / BARCELONA - OLYMPIAKOS (Eurokinissi Sports)
ÅÕÑÙËÉÃÊÁ / ÌÐÁÑÔÓÅËÏÍÁ - ÏÓÖÐ / EUROLEAGUE / BARCELONA - OLYMPIAKOS (Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

Ο Μίλαν Τόμιτς σε δηλώσεις του στο συνδρομητικό κανάλι μετά το τέλος της αναμέτρησης με τον Παναθηναϊκό υποστήριξε πως ο Ολυμπιακός δεν μπόρεσε να επιβάλει τον ρυθμό του για αυτό και έχασε.

Ο Ολυμπιακός δεν μπόρεσε να ελέγξει τα ριμπάουντ, δεν μπόρεσε να τρέξει και δεν μπόρεσε σε κανένα σημείο να επιβάλει τον ρυθμό του. Για αυτό και έχασε σύμφωνα με όσα δήλωσε ο Μίλαν Τόμιτς μιλώντας στην κάμερα της "NOVA" αμέσως μετά το τέλος της αναμέτρησης του Ολυμπιακού με τον Παναθηναϊκό και την ήττα των "ερυθρόλευκων".

Χαρακτηριστικά δήλωσε:

"Εμείς αυτό που πρέπει να πούμε είναι ότι από το ξεκίνημα του αγώνα μέχρι το σημείο που προηγηθήκαμε (με 41-40) δεν μπορούσαμε να βρούμε ρυθμό, να τρέξουμε το γήπεδο. Παίξαμε σχεδόν όλο το παιχνίδι στο μισό γήπεδο, εμείς προτιμούμε να τρέχουμε και να ανοίγουμε τον ρυθμό. Δεν τα καταφέραμε και γι αυτό χάσαμε το παιχνίδι.

Δεν βρήκαμε ποτέ ρυθμό, δεν μπορούσαμε να πετύχουμε εύκολα καλάθια. Για να τα καταφέρεις, πρέπει να έχεις πρώτα το αμυντικό ριμπάουντ. Σε κάποιο σημείο είχαμε πρόβλημα σε αυτό. Δεν είχαμε αυτό το κομμάτι. Ήμασταν συνέχεια σε κόντρα ρυθμό. Ο Παναθηναϊκός έπαιξε καλά και κέρδισε, εμείς πρέπει να κοιτάξουμε μπροστά.

Πρέπει να δούμε τα λάθη μας από αυτό το παιχνίδι, να δούμε πως παίξαμε στο μισό γήπεδο. Να βελτιωθούμε. Όταν χάνεις ένα παιχνίδι, αυτό που πρέπει να κάνεις είναι να αντιδράσεις μέσα στο γήπεδο".

Από την πλευρά του, ο Ντόμινικ Ουότερς δήλωσε πως "είναι απαίσιο συναίσθημα η ήττα σε τέτοιους αγώνες. Πρέπει να είμαστε καλύτεροι στη συνέχεια. Πρέπει να είμαστε καλύτερα προετοιμασμένοι στη συνέχεια, ο Παναθηναϊκός έβαλε μεγάλα σουτ. Αυτό είναι δεδομένο. Κάποια σφυρίγματα ξέφυγαν από τους διαιτητές. Είχαμε κερδίσει έξι σερί φορές, απόψε κέρδισε ο Παναθηναϊκός. Μπορεί ο Παναθηναϊκός να κερδίσει το Κύπελλο Ελλάδος, αλλά εμείς θα πάρουμε το πρωτάθλημα".

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ