ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Το τρίποντο του Σπανούλη, μέσα από το ΣΕΦ

Το τρίποντο του Σπανούλη, μέσα από το ΣΕΦ

Ο Σπανούλης σηκώνεται από τα οκτώ μέτρα, ευστοχεί και στη συνέχεια πνίγεται στις αγκαλιές των φιλάθλων του Ολυμπιακού. Δείτε το video, μέσα από το ΣΕΦ.

Μένουν 4.7'' δευτερόλεπτα και ο κόσμος στο φαληρικό γήπεδο είναι στο πόδι! Ο Κώστας Σλούκας κάνει την επαναφορά και δίνει την μπάλα στα ασφαλή χέρια του Βασίλη Σπανούλη.

Ο αρχηγός των Πρωταθλητών Ευρώπης, γεμάτος με σιγουριά, εμπιστοσύνη και αυτοπεποίθηση για τις δυνατότητες του, ντριμπλάρει την μπάλα, παίρνει την απόσταση που χρειάζεται από τον Τζέιμς Γκιστ και από τα 8 μέτρα περίπου "εκτελεί" τον Παναθηναϊκό.

Το τρίποντο του Σπανούλη, μέσα από το ΣΕΦ
INTIME SPORTS

Το τρίποντο που επιχείρησε βρήκε στόχο, αγγίζοντας μοναχά το δίχτυ και ο Βασίλης Σπανούλης έπεσε στις αγκαλιές των φιλάθλων του Ολυμπιακού οι οποίοι και τον αποθέωσαν. Μαζί τους τόσο παίκτες της ομάδας, όσο και ο Πρόεδρος των Πειραιωτών, Γιώργος Αγγελόπουλος που έτρεξε κοντά του, ενώ πιο δίπλα ο Βαγγέλης Μαρινάκης πανηγύριζε εκστασιασμένος μαζί με τον Παναγιώτη Αγγελόπουλο. Ο MVP της Euroleague στη συνέχεια φώναζε "δεν σας ακούω" στο "πυρακτωμένο" ΣΕΦ.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ