ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Το δίωρο των... λαθών στο ''Ζηρίνειο''

Το δίωρο των... λαθών στο ''Ζηρίνειο''

Ο Μίλαν Τόμιτς ακύρωσε το σημερινό (20/10) ρεπό και μάζεψε τους παίκτες του Ολυμπιακού στο ΣΕΦ. Τι ακολούθησε; Ανάλυση των λαθών στο παιχνίδι με τη Νέα Κηφισιά, για δύο ώρες!

Οι παίκτες του Ολυμπιακού είχαν προγραμματισμένο ρεπό για σήμερα (20/10) ωστόσο ο Μίλαν Τόμιτς το ακύρωσε. Αντί... ξεκούρασης, υπήρξε ανάλυση των λαθών στο ''Ζηρίνειο'' και τον αγώνα με την Κηφισιά.

Το γεγονός πως οι ''ερυθρόλευκοι'' ηττήθηκαν από την ΑΕΝΚ κι έχασαν πρόωρα έδαφος στη ''μάχη'' για την πρώτη θέση στην κανονική περίοδο και το απόλυτο πλεονέκτημα έδρας στα playoffs ανάγκασε τον Μίλαν Τόμιτς να αλλάξει το πρόγραμμα της ομάδας.

Ο κόουτς των Πειραιωτών είχε δώσει ρεπό για σήμερα όμως το αποτέλεσμα στο Ζηρίνειο άλλαξε τα σχέδιά του. Έτσι, λοιπόν, οι παίκτες του Ολυμπιακού συγκεντρώθηκαν στο ΣΕΦ όπου ακολούθησε ανάλυση των λαθών για δύο ώρες! Η προσεχής αναμέτρηση με τη Λαμποράλ Κούτσα στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας (24/10, 21:30) δεν αφήνει περιθώρια περαιτέρω... προβληματισμού στους Πειραιώτες που καλούνται να ανακάμψουν και να αντιστρέψουν το κλίμα.

Το πρώτο τεστ μπροστά στον κόσμο

Ο αγώνας με τους Βάσκους για τη δεύτερη αγωνιστική της Euroleague είναι ο πρώτος των ''ερυθρολεύκων'' μπροστά στον κόσμο τους (σ.σ. η πρεμιέρα στην Basket League ΣΚΡΑΤΣ με τον Απόλλωνα Πάτρας διεξήχθη κεκλεισμένων των θυρών) κι αναμένεται με ιδιαίτερο ενδιαφέρον τόσο η πρόσελευση όσο και η στάση που θα κρατήσουν οι οπαδοί του Ολυμπιακού.

Από 'κει και πέρα, η προοπτική συνεργασίας με τον Σούλη Μαρκόπουλο δεν προχώρησε εξαιτίας (και) των αντιδράσεων από τους οπαδούς των ΠΑΟΚ κι έτσι η διοίκηση της ΚΑΕ Ολυμπιακός βρίσκεται σε αναζήτηση άλλων λύσεων για την άκρη του πάγκου. Στο μεταξύ, εξετάζεται και η παραμονή του Μίλαν Τόμιτς.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ