ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Το αντίο του Μπαρτζώκα και ο διάδοχος

Το αντίο του Μπαρτζώκα και ο διάδοχος

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας αποχαιρέτησε την πρώην ομάδα του και παρέδωσε τη σκυτάλη στον Μίλαν Τόμιτς. Διαβάστε όλες τις εξελίξεις σε ότι αφορά το θέμα "προπονητής Ολυμπιακού".

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας βρέθηκε το απόγευμα του Σαββάτου στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας, για να αποχαιρετήσει τους παίκτες, αλλά και τους συνεργάτες του. Η διαδικασία αποδείχτηκε έντονη συναισθηματικά, με τον πρώην -πλέον- προπονητή του Ολυμπιακού να χαιρετάει έναν-έναν τα μέλη του ρόστερ, τους άμεσους συνεργάτες του, αλλά και τους υπόλοιπους ανθρώπους της ομάδας.

Όλοι οι εντός έδρας αγώνες του Ολυμπιακού για τη Basket League ΟΠΑΠ μόνο στον OTE TV. Ζωντανά, αποκλειστικά και σε HD.

Mη χάσετε τον αγώνα Ολυμπιακός – Απόλλων Πατρών 12/10 στις 17:00 στο ΟΤΕ SPORT3HD.

Μιλώντας για τελευταία φορά στους "ερυθρολεύκους" τόνισε και πάλι ότι πιστεύει πολύ στις δυνατότητες της ομάδας (σ.σ κάτι που αποτυπώθηκε και στην ανακοίνωση-παραίτησης) και ευχήθηκε καλή επιτυχία στη συνέχεια της σεζόν.

Μετά την επίσκεψη του Μπαρτζώκα διεξήχθη η απογευματινή προπόνηση, η τελευταία πριν το παιχνίδι με τον Απόλλωνα Πατρών. Ο Μίλαν Τόμιτς είχε το γενικό πρόσταγμα, καθώς αυτός θα είναι ο προπονητής ο οποίος θα αναλάβει την ομάδα, ως υπηρεσιακός αρχικά. Το σενάρια, ωστόσο, να διατηρηθεί στο πόστο του head-coach είναι το πιο πιθανό. Ενδεχομένως, βέβαια και να "κριθεί" ως λύση μέσω των επόμενων επίσημων αγώνων της ομάδας, με τον Απόλλωνα Πατρών δηλαδή και τη Βαλένθια εκτός έδρας στα πλαίσια της πρώτης αγωνιστικής της Euroleague.

Από εκεί και πέρα η διοίκηση εξετάζει φυσικά όλες τις εναλλακτικές, από την ελληνική, αλλά και την ευρωπαϊκή αγορά. Οι διαθέσιμοι Έλληνες προπονητές είναι οι Φώτης Κατσικάρης (αν και εμπλέκεται λόγω της συνεργασίας του με την Εθνική ομάδα), Γιάννης Σφαιρόπουλος και Ηλίας Ζούρος. Και οι τρεις, ωστόσο, συγκεντρώνουν ελάχιστες πιθανότητες για διαφορετικούς λόγους.

Η περίπτωση του Αλεξάντερ Τζόρτζεβιτς που ήρθε στο προσκήνιο ως ένα από τα πιο "καυτά" ονόματα στην αγορά, λόγω του ασημένιου μεταλλίου που κατέκτησε η Σερβια στην Ισπανία, ουδέποτε απασχόλησε τον Ολυμπιακό. Παράλληλα υπάρχει και η λύση του Κρις Φλέμινγκ, ο οποίος είχε βρεθεί και στο παρελθόν στο κόκκινο στόχαστρο.

Σε καμία περίπτωση, βέβαια, δεν θα πρέπει να αποκλειστεί το ενδεχόμενο κάποιας έκπληξης, αν φυσικά δεν αποδειχτεί μόνιμο το "προσωρινό" της κατάστασης του Μίλαν Τόμιτς.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ