ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Το χρονικό της αναβολής με Σλούκα

Το χρονικό της αναβολής με Σλούκα
INTIME SPORTS

Την Δευτέρα (22/6) έγινε η συνάντηση μεταξύ Αγγελόπουλων και του ατζέντη του Σλούκα. Του προτάθηκε διπλασιασμός, απάντησε αρνητικά και την Τρίτη (23/6) δεν έδωσε το "παρών" στο ραντεβού για προσωπικούς λόγους.

Το Sport24.gr καταγράφει το παρασκήνιο στην υπόθεση του Κώστα Σλούκα, τον οποίο θέλει να κρατήσει ο Ολυμπιακός και ονειρεύεται σιγά σιγά η... μισή Ευρώπη.

Τη Δευτέρα (22/6) πραγματοποιήθηκε το πρώτο ραντεβού μεταξύ της πλευράς του Κώστα Σλούκα με την διοίκηση του Ολυμπιακού. Συγκεκριμένα, ο ατζέντης του 25χρονου γκαρντ, Παναγιώτης Καπάζογλου, είχε συνάντηση με τους Προέδρους των Πρωταθλητών Ελλάδας, Παναγιώτη και Γιώργο Αγγελόπουλο, ενώ το "παρών" στα γραφεία έδωσε κι ο αντιπρόεδρος των ερυθρολεύκων, Γιώργος Σκινδήλιας.

Ο Ολυμπιακός πρότεινε κλειστό τριετές συμβόλαιο συνεργασίας έως και το 2018 στον Κώστα Σλούκα, με διπλασιασμό των αποδοχών του (είχε πάρει περίπου 1.000.000 ευρώ, οπότε η πρόταση έφτασε στα 2.000.000 ευρώ) σε σχέση με τα λεφτά που πήρε στην προηγούμενη τριετία του (2012-2015) στο μεγάλο λιμάνι, αλλά η πλευρά του παίκτη, δηλαδή ο Παναγιώτης Καπάζογλου, την αρνήθηκε, καθώς δεν έμεινε ικανοποιημένος από το οικονομικό σκέλος, τονίζοντας πως επιθυμία-προτεραιότητα του 25χρονου γκαρντ ναι μεν είναι να παραμείνει στην ομάδα, αλλά αυτό θέλει να συμβεί με καλύτερες αποδοχές. Μάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες, η πλευρά του αθλητή πρότεινε ένα διετές συμβόλαιο με ετήσιες απολαβές που φτάνουν τις 800.000 ευρώ.

Στη συνέχεια, οι δύο πλευρές κανόνισαν νέο ραντεβού για το απόγευμα της Τρίτης (23/6), με τους Προέδρους της ΚΑΕ Ολυμπιακός να ζητούν και την παρουσία του Κώστα Σλούκα στη συνάντηση, ώστε να μιλήσουν τετ-α-τετ μαζί του για το ενδεχόμενο ανανέωσης της συνεργασίας τους (έχοντας την πρόθεση να του καταθέσουν βελτιωμένη οικονομική πρόταση), κάτι που τελικά δε συνέβη.

Η συνάντηση ματαιώθηκε επειδή ο Κώστας Σλούκας, ο οποίος βρίσκεται στη Θεσσαλονίκη, επικαλέστηκε προσωπικούς λόγους, κάτι που δεν... ήχησε όμορφα στα αυτιά των ανθρώπων των Πρωταθλητών Ελλάδας και ο εκπρόσωπός του επέστρεψε στη "συμπρωτεύουσα". Το θέμα κάπου εδώ έχει "παγώσει" μέχρι νεοτέρας, ενώ να τονίσουμε πως δεν κανονίστηκε επόμενο ραντεβού μεταξύ των δύο πλευρών, τουλάχιστον προς το παρόν.

Την ίδια ώρα, ο Παναγιώτης Καπάζογλου βλέπει όλο και περισσότερους "μνηστήρες" να ενδιαφέρονται για τον πελάτη του, με τη Φενερμπαχτσε να τον πιέζει (έχοντας καταθέσει μια εξαιρετική πρόταση) περισσότερο από κάθε άλλον. Και κάπως έτσι, ένα σίριαλ αρχίζει σιγά σιγά να αποκτά όλο και περισσότερα επεισόδια.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ