ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Το χαμόγελο του Σπανούλη, τα γενέθλια της Ολυμπίας και η γλυκιά photo

ÅÕÑÙËÉÃÊÁ / ÆÁËÃÊÉÑÉÓ ÊÁÏÕÍÁÓ - ÏÓÖÐ / EUROLEAGUE / ZALGIRIS KAUNAS - OLYMPIAKOS.(ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI)
ÅÕÑÙËÉÃÊÁ / ÆÁËÃÊÉÑÉÓ ÊÁÏÕÍÁÓ - ÏÓÖÐ / EUROLEAGUE / ZALGIRIS KAUNAS - OLYMPIAKOS.(ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Από τα βάσανα στα παρκέ, στα οικογενειακά "βάσανα". Ο Βασίλης Σπανούλης γιόρτασε τα 35α γενέθλια της συζύγου του και εκείνη δημοσίευσε μια πολύ γλυκιά φωτογραφία.

Μία μέρα μετά την ολοκλήρωση μιας πολύ ζόρικης σεζόν, ο Βασίλης Σπανούλης ξεκίνησε τις καλοκαιρινές του διακοπές και πλέον θα αφιερώσει την καθημερινότητά του στην οικογένειά του για να... αναπληρώσει τις στιγμές που έχασε τους τελευταίους εννέα μήνες.

Μία μέρα μετά τον πέμπτο τελικό της Stoiximan.gr Basket League και την ήττα από τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ, ο "Kill-Bill" έσβησε μαζί με την σύζυγό του, Ολυμπία Χοψονίδου, την τούρτα για τα 35α γενέθλιά της, έστω και με μικρή καθυστέρηση 24 ωρών.

Σπανούλης και Χοψονίδου έβγαλαν και μια αναμνηστική φωτογραφία με τα πέντε παιδιά τους, την οποία η Ολυμπία δημοσίευσε στο προφίλ της στο Instagram .

Το χαμόγελο του Σπανούλη, τα γενέθλια της Ολυμπίας και η γλυκιά photo
TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ