ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Το... scouting report του Γουίλτζερ για τον Ντόντσιτς

EUROLEAGUE / ΣΥΝ ΤΥΠΟΙΥ ΚΑΙ ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI)
EUROLEAGUE / ΣΥΝ ΤΥΠΟΙΥ ΚΑΙ ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Αμερικανική ιστοσελίδα ζήτησε από τον Κάιλ Γουίλτζερ ένα σχόλιο για τον Λούκα Ντόντσιτς κι ο Καναδός forward του Ολυμπιακού έκανε πρόβλεψη για το μέλλον του Σλοβένου περιφερειακού.

Λίγες μέρες πριν το NBA Draft 2018 (γίνεται τα ξημερώματα της 22ας Ιουνίου), το παγκόσμιο μπάσκετ ασχολείται με τους επόμενους μεγάλους αστέρες του αθλήματος. Η αμερικανική ιστοσελίδα uproxx.com κι ο δημοσιογράφος Oliver Maroney ζήτησαν από αθλητές της EuroLeague να μιλήσουν για τον Λούκα Ντόντσιτς που αναμένεται να βρεθεί ανάμεσα στο νούμερο 2 και το νούμερο 5 και ο Κάιλ Γουίλτζερ ήταν εκείνος που επιλέχθηκε από τον Ολυμπιακό για να... προετοιμάσει τους φίλους του ΝΒΑ γι' αυτά που θα δουν από τον Σλοβένο.

" Είναι καλός. Αυτό που τον κάνει ξεχωριστό, είναι ο ρυθμός του, αλλά και το μέγεθός του για τη θέση στην οποία παίζει. Πολλοί νεαροί αθλητές αγωνίζονται σε υψηλές ταχύτητες και στηρίζονται στα αθλητικά τους προσόντα, εκείνος όπως είναι μοναδικός γιατί όλα μοιάζουν αργά γι' αυτόν" είπε ο Καναδός forward και πρόσθεσε πως: " Προσπαθήσαμε να τον πιέσουμε και να τον αναγκάσουμε να παίξει γρήγορα. Αν συνεχίσει να δουλεύει σκληρά, μπορεί να γίνει ο τύπος που όχι μόνο θα σκοράρει, αλλά θα βοηθήσει την ομάδα του να πάει στο επόμενο επίπεδο. Είναι πολύ καλός στο να βάζει τους γύρω του στο παιχνίδι. Θα είναι ενδιαφέρον να δούμε πως θα προσαρμοστεί, γιατί το στυλ του ΝΒΑ είναι διαφορετικό".

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ