ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Το ρεκόρ του "καυτού" Στρέλνιεκς

Το ρεκόρ του "καυτού" Στρέλνιεκς
EUROKINISSI

Ο Γιάνις Στρέλνιεκς για δεύτερο συνεχόμενο παιχνίδι του Ολυμπιακού ήταν... καυτός πίσω από την γραμμή των 6,75 μέτρων και με τα 5/5 τρίποντα που είχε απέναντι στον Προμηθέα έκανε season high στην Stoiximan.gr Basket League.

Ο Ολυμπιακός στον πρώτο αγώνα της ημιτελικής σειράς της Stoiximan.gr Basket League ξεπέρασε με ευκολία το "εμπόδιο" του Προμηθέα και ο Γιάνις Στρέλνιεκς με 5/5 σουτ τριών πόντων έκανε ρεκόρ στο φετινό πρωτάθλημα.

Ο 29χρονος Λετονός γκαρντ ήταν εκ των διακριθέντων της ομάδας του, καθώς σε 17:28 συμμετοχής σημείωσε 18 πόντους χωρίς να χάσει σουτ, καθώς είχε 5/5 τρίποντα και 3/3 βολές. Ο Γιάνις Στρέλνιεκς, όπως αναφέρεται στην επίσημη ιστοσελίδα του ΕΣΑΚΕ, με τα 5/5 τρίποντα που είχε, σημείωσε νέο ρεκόρ περιόδου στο πρωτάθλημα και μεταξύ άλλων ξεπέρασε και τον εαυτό του.

Ο Στρέλνιεκς στο δεύτερο παιχνίδι της προημιτελικής σειράς της Stoiximan.gr Basket League με την Κύμη είχε 4/4 τρίποντα, ενώ την ίδια επίδοση φέτος έχουν πραγματοποιήσει οι Μο Φαγιέ, Ιωάννης Παπαπέτρου, Λίνος Χρυσικόπουλος, Κένι Γκάμπριελ, Κάμερον Τζόουνς και Θοδωρής Ζάρας. Ο Στρέλνιεκς πλέον βρίσκεται στην πρώτη θέση της σχετικής λίστας, ενώ ισοφάρισε και την κορυφαία επίδοση της περσινής σεζόν, την οποία είχε ο Τόρλιν Φιτζπάτρικ με το Ρέθυμνο.

Ο Γιάνις Στρέλνιεκς στα τελευταία δύο παιχνίδια της ομάδας του έχει 9/9 τρίποντα και δείχνει πως αποτελεί κάτι περισσότερο από μία αξιόπιστη λύση για του "ερυθρόλευκους", καθώς ερχόμενος από τον πάγκο καταφέρνει να κάνει αισθητή την παρουσία του. Η διαφορά δυναμικότητας του Ολυμπιακού με την Κύμη και τον Προμηθέα είναι ένα στοιχείο που δεν επιτρέπει στην εξαγωγή ασφαλών συμπερασμάτων, αλλά ο Στρέλνιεκς είναι γνωστό πως έχει την ικανότητα να αποτελέσει ένα σημαντικό "όπλο" για την ομάδα του στη "μάχη" του τίτλου. Ειδικά αν συνεχίσει να είναι "καυτός" πίσω από την γραμμή των 6,75 μέτρων...

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ