ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Το Olympiacos BC Road Store ταξιδεύει για Ρέθυμνο!

Το Olympiacos BC Road Store ταξιδεύει για Ρέθυμνο!

Η μπουτίκ του Ολυμπιακού θα ταξιδέψει στην Κρήτη, για το παιχνίδι της Δευτέρας (27/3, 16:00) κόντρα στο Ρέθυμνο. Το πρόγραμμα του Olympiacos BC Road Store.

Το Olympiacos BC Road Store, η μπουτίκ του Ολυμπιακού, θα ταξιδέψει στην Κρήτη, για το παιχνίδι της Δευτέρας (27/3, 16:00) ανάμεσα στο Ρέθυμνο και τον Ολυμπιακό.

Η ενημέρωση από την ΚΑΕ Ολυμπιακός:

"Το Official Olympiacos BC Road Store συνεχίζει τη θρυλική του πορεία, ακολουθώντας πιστά την αποστολή της ομάδας σε όλες τις εκτός έδρας εμφανίσεις του στην Ελλάδα, δίνοντας τη δυνατότητα σε όλους τους φιλάθλους της αγαπημένης μας ομάδας να ζήσουν από κοντά την ένταση και τον παλμό του αγώνα.

Αυτή τη φορά το Official Olympiacos BC Road Store θα πιάσει… λιμάνι στο Ρέθυμνο. Το αυτοκινούμενο επίσημο κατάστημα του Ολυμπιακού θα βρεθεί στην γραφική πόλη του ομώνυμου νομού της Κρήτης από τη Κυριακή 26 Μαρτίου και θα ανοίξει τις… πόρτες του σ’ όλους τους φιλάθλους.

Φυσικά το παρών θα δώσει, για μία ακόμα φορά, και ο αγαπημένος μας Θρυλέων, όπου μαζί με τη νέα μασκότ της ομάδας του Ρεθύμνου θα περιμένουν μικρούς και μεγάλους φίλους του Ολυμπιακού για να παίξουν, να διασκεδάσουν και να φωτογραφηθούν μαζί τους.

Το πρόγραμμα λειτουργίας του Official Olympiacos BC Road Store

ΚΥΡΙΑΚΗ 26/03

Σοφοκλή Βενιζέλου, έναντι Πλ. Αγνώστου Στρατιώτη, πόλη Ρεθύμνου 10.00 – 21.00

ΔΕΥΤΕΡΑ - GAME DAY 27/03

Πλ. Τεσσάρων Μαρτύρων, πόλη Ρεθύμνου 10.00 – 14.00

Κλειστό Γυμναστήριο «Μελίνα Μερκούρη», πόλη Ρεθύμνου 15.00 – 19.00"

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ