ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Το μπουγέλο των εφήβων στον Καμπούρη

Το μπουγέλο των εφήβων στον Καμπούρη
EUROKINISSI

Η εφηβική ομάδα του Ολυμπιακού κατέκτησε το πρωτάθλημα της ΕΣΚΑΝΑ και μετά την κατάκτηση του τίτλου οι "ερυθρόλευκοι" μπουγέλωσαν τον Αργύρη Καμπούρη!

Η εφηβική ομάδα του Ολυμπιακού έκανε το back to back στην ΕΣΚΑΝΑ επικρατώντας του Πρωτέα και η "ερυθρόλευκη ΚΑΕ δημοσίευσε τo video με την παρακάμερα της τρίτης αναμέτρησης της σειράς με την ομάδα της Βούλας.

Δείτε πώς πανηγύρισαν οι "ερυθρόλευκοι", οι οποίοι μεταξύ άλλων μπουγέλωσαν και τον Αργύρη Καμπούρη...

" Βγήκε η δουλειά που έχουμε κάνει πολύ καιρό τώρα. Σήμερα έπρεπε να κερδίσουμε. Η σειρά ήταν 1-1, όποιος κέρδιζε θα έπαιρνε το πρωτάθλημα και εμείς το θέλαμε πολύ", δήλωσε αρχικά ο Ιωσήφ Κολοβέρος.

Όταν του ζητήθηκε να σχολιάσει την σπουδαία εμφάνισή του στο ματς που έκρινε τον τίτλο, είπε: " Είχαμε χάσει στην Βούλα, επειδή δεν παίξαμε καλά. Ούτε εγώ είχα παίξει καλά, για αυτό και έπρεπε να παίξω καλά και να βοηθήσω την ομάδα μου να κερδίσει. Επόμενος στόχος μας είναι να πάρουμε το Πανελλήνιο πρωτάθλημα".

Ο προπονητής των "ερυθρολεύκων", Γιάννης Χρυσανθόπουλος, τόνισε: " Ο τίτλος είναι μια ηθική ικανοποίηση για την προσπάθεια και την δουλειά που γίνεται μέσα στο γήπεδο από όλους τους προπονητές, τους γυμναστές, τους ανθρώπους που περιβάλλουν την ομάδα. Η παρουσία του Νίκου Κεραμέα στις Ακαδημίες του Ολυμπιακού έχει ως πρώτο στόχο την ανάδειξη ταλέντων και αυτό προσπαθούμε. Δεν ήταν αυτοσκοπός το πρωτάθλημα. Υπάρχουν πολλά ταλαντούχα παιδιά και στην Εφηβική και την Παιδική ομάδα. Αν έχουν τύχη και με την κατάλληλη δουλειά και τις εμπειρίες, σε βάθος χρόνου θεωρώ πως μπορούν να ανταποκριθούν στις απαιτήσεις της πρώτης ομάδας. Η παρουσία του Αρσενόπουλου στο ανδρικό τμήμα είναι για εμάς μια πολύ μεγάλη ικανοποίηση. Θέλω να ευχαριστήσω την διοίκηση της ΚΑΕ και όλους όσοι μας βοηθούν στο να έχουμε ότι χρειαζόμαστε. Η προσπάθειά μας συνεχίζεται στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα. Πιστεύω πως και εκεί θα είμαστε αντάξιοι του ονόματος του Ολυμπιακού και του ταλέντου των παιδιών που είναι μεγάλο".

Από την πλευρά του, ο υπεύθυνος των Ακαδημίων, Νίκος Κεραμεύς, τόνισε: " Είναι ένα ωραίο αποτέλεσμα. Κλείνει η χρονιά μας με καλό τρόπο στην ΕΣΚΑΝΑ και χαρήκαμε μόνο χθες το βράδυ. Ήδη έχουμε ξεκινήσει την προσπάθειά μας για το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα θέλοντας να συνεχίσουμε με ακόμα καλύτερη εικόνα από αυτή που είχαμε στον τρίτο τελικό. Τα παιδιά έχουν καταβάλλει πάρα πολλές προσπάθειες. Είχαμε δυσκολίες, είχαμε τραυματισμούς, αλλά όχι μόνο άντεξαν, αλλά πήραν τα αποτελέσματα που χρειαζόμασταν για να φτάσουμε στην κατάκτηση του πρωταθλήματος. Πλέον ξεκινά ένας νέος κύκλος με την διεκδίκηση που Πανελληνίου Πρωταθλήματος. Θεωρώ πως ο Ολυμπιακός πλέον δίνει ένα δυνατό ‘παρών’ στις μικρές ηλικίες. Και θεωρώ πως όλο αυτό είναι ένα ξεκίνημα για να διακρίνεται και στα μικρότερα από το Εφηβικό τμήματα. Θέλουμε ο Ολυμπιακός να φέρνει αποτελέσματα, αλλά παράλληλα να βγάζει καλούς παίκτες και σωστούς χαρακτήρες. Το έχουμε καταφέρει σε ένα μεγάλο βαθμό".

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ