ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Το μήνυμα της ΚΑΕ Ολυμπιακός στους οπαδούς της

Το μήνυμα της ΚΑΕ Ολυμπιακός στους οπαδούς της

Είσαι φίλος του Ολυμπιακού και προετοιμάζεσαι για το ΣΕΦ; Διάβασε τη σημερινή (15/1) ανακοίνωση της ΚΑΕ, για να γνωρίζεις τι ακριβώς θα αντιμετωπίζεις από εδώ και στο εξής.

Αν είσαι φίλος του μπάσκετ, έχεις συνηθίσει σε μια πολύ συγκεκριμένη ρουτίνα κάθε φορά που πηγαίνεις στο γήπεδο για να παρακολουθήσεις την αγαπημένη σου ομάδα. Αν είσαι φίλος του Ολυμπιακού, πρέπει να μάθεις πως αυτή η ρουτίνα θα αλλάξει, αρχής γενομένης από τον εντός έδρας αγώνα με τη Μακάμπι Τελ Αβίβ το βράδυ της Τρίτης 16 Ιανουαρίου. Δες τι ανακοίνωσε η ερυθρόλευκη ΚΑΕ και προετοιμάσου:

" Η Διεύθυνση Εισιτηρίων της Κ.Α.Ε. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ενημερώνει ότι στον αγώνα με την MACCABI FOX TEL AVIV στις 16/01/2018, θα υπάρξει προέλεγχος εισιτηρίων περιμετρικά του Σταδίου Ειρήνης και Φιλίας σε όλες τις ράμπες και εισόδους. Επειδή είναι η πρώτη φορά που θα εφαρμοσθεί το συγκεκριμένο μέτρο (το οποίο θα ισχύει από εδώ και στο εξής σε κάθε αγώνα), παρακαλούνται οι φίλαθλοι να προσέλθουν νωρίτερα και εγκαίρως για την αποφυγή της οποιασδήποτε ταλαιπωρίας. Επιπλέον θα πρέπει να είναι προετοιμασμένοι και να ακολουθούν τις οδηγίες του προσωπικού ασφαλείας του γηπέδου. Ειδικότερα, για τα ΑΜΕΑ, ενημερώνουμε ότι η προσέλευσή τους θα γίνεται μόνο από την ράμπα της λίμνης (θύρα 8)".

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ