ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Το "καρφί" του Πέτγουεϊ στον Ολυμπιακό

Το "καρφί" του Πέτγουεϊ στον Ολυμπιακό

Ο Μπρεντ Πέτγουεϊ αποχώρησε από τον Ολυμπιακό λόγω της απροθυμίας του να χειρουργηθεί στον ώμο. Ο Αμερικανός πάουερ φόργουορντ "απάντησε" με έμμεσο τρόπο στους "ερυθρόλευκους" μέσω video που ανήρτησε στον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram.

Ο τρόπος με τον οποίο αποχώρησε από τον Ολυμπιακό φαίνεται πως έχει πικράνει τον Μπρεντ Πέτγουεϊ. Ο Αμερικανός πάουερ φόργουορντ είπε "αντίο" στο Λιμάνι μετά από δύο χρόνια παρουσίας, με την πλευρά των Πειραιωτών να διαρρέει πως αιτία του "διαζυγίου" ήταν η απροθυμία του να περάσει την πόρτα του χειρουργείου για να αποκαταστήσει πλήρως το πρόβλημα που αντιμετώπιζε όλη τη χρονιά στον αριστερό ώμο.

Αυτή την περίοδο βρίσκεται στις ΗΠΑ, όπου κάνει ατομικές προπονήσεις. Επί τη ευκαιρία έκανε ένα εντυπωσιακό κάρφωμα, στέλνοντας παράλληλα το δικό του... μήνυμα στον Ολυμπιακό. Πως; Αφού κάρφωσε με δύναμη (με το αριστερό), πλησίασε την κάμερα και είπε " πως σας φαίνεται τώρα; Κινείται αρκετά καλά;". Ενώ συνόδευσε τη δημοσίευση γράφοντας " ο ώμος δείχνει αρκετά καλά. Τι λέτε;".

Shoulder looks pretty good to me what do you think? #workout #summersessions #younglegs

A video posted by Brent Petway (@the_pet_way) on

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ