ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Το... γύρισε στο ποδόσφαιρο ο Παπαπέτρου

Το... γύρισε στο ποδόσφαιρο ο Παπαπέτρου

Η προετοιμασία του Ολυμπιακού ενόψει της νέας σεζόν θα ξεκινήσει στις 16 Αυγούστου ενώ ο Ιωάννης Παπαπέτρου απολαμβάνει τις τελευταίες ημέρες των διακοπών του παίζοντας... ποδόσφαιρο στην παραλία (VIDEO).

Έπειτα από αρκετά χρόνια, ουδείς εκ των παικτών του Ολυμπιακού δεν πρόκειται να απουσιάσει από το βασικό στάδιο της προετοιμασίας των "ερυθρόλευκων" ενόψει της νέας σεζόν.

Βλέπετε, οι Έλληνες διεθνείς (Μάντζαρης, Αγραβάνης, Παπαπέτρου, Αθηναίου) και οι Ντάνιελ Χάκετ (Ιταλία), Κεμ Μπιρτς (Καναδάς) έμειναν εκτός Ολυμπιακών Αγώνων έπειτα από τον αποκλεισμό των εθνικών ομάδων τους στα Προλυμπιακά τουρνουά. Επίσης, ο Νίκολα Μιλουτίνοφ δεν κλήθηκε από τον Σάσα Τζόρτζεβιτς στην εθνική Σερβίας ενόψει Ρίο.

Έτσι, λοιπόν, ο Γιάννης Σφαιρόπουλος μπορεί να υπολογίζει σε όλους τους παίκτες του για την έναρξη της προετοιμασίας του Ολυμπιακού στις 16 Αυγούστου, ενώ στις 28 του ίδιου μήνα οι "ερυθρόλευκοι" θα μεταβούν στο Μέτσοβο.

Στο μεταξύ, ο Ιωάννης Παπαπέτρου απολαμβάνει τις τελευταίες ημέρες των διακοπών του, κάνοντας επίδειξη των ποδοσφαιρικών ικανοτήτων του!

Δείτε το VIDEO που ανέβασε ο διεθνής φόργουορντ στο Instagram

...

A video posted by Ioannis Papapetrou (@pap_33) on

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ