ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Το γλέντι με τους Πρωταθλητές Ελλάδας

Το γλέντι με τους Πρωταθλητές Ελλάδας
INTIME SPORTS

Ο Ολυμπιακός γιόρτασε τον τίτλο του Πρωταθλητή Ελλάδας. Στο "πάρτι" πήραν μικρόφωνο και τραγούδησαν οι Πρίντεζης και Πέτγουεϊ, χόρεψε ο Σπανούλης, αποθέωση στο κέντρο.

Στο γνωστό party restaurant "Άσπρο Πιάτο", το οποίο βρίσκεται στη περιοχή της Γλυφάδας, η ομάδα μπάσκετ του Ολυμπιακού γιόρτασε την κατάκτηση του Πρωταθλήματος Ελλάδας. Το Sport24.gr ήταν εκεί. Το ραντεβού στο κέντρο δόθηκε στις 01:30 και το "παρών" έδωσαν όλα τα μέλη των ερυθρολεύκων. Διοίκηση, προπονητές, παίκτες, αλλά και το σταφ των Πειραιωτών, ήταν όλοι εκεί (οι περισσότεροι μαζί με τις συντρόφους και τις οικογένειες τους), όντας γεμάτοι χαμόγελα από την άκρως πετυχημένη φετινή σεζόν, σε Ελλάδα και Ευρώπη (φιναλίστ), η οποία ολοκληρώθηκε με την επίτευξη του βασικού στόχου της χρονιάς που ήταν το εγχώριο Πρωτάθλημα.

Η άφιξη των ανθρώπων του Ολυμπιακού

Ο Βαγγέλης Μάντζαρης ήταν ο πρώτος που ήρθε στο "Άσπρο Πιάτο", ενώ στη συνέχεια έφταναν ένα-ένα όλα τα μέλη της ομάδας. Στο μαγαζί είχε διοργανωθεί "πάρτι", έχοντας για καλεσμένους την τραγουδίστρια Shaya, αλλά και τον Γιώργο Τσαλίκη, ο οποίος φρόντισε τόσο με το ρεπερτόριο του, όσο και με άλλα τραγούδια, να φτιάξει το κλίμα στο μαγαζί.

Το εορταστικό κλίμα στο μαγαζί

Ο Πρόεδρος της ΚΑΕ Ολυμπιακός, Γιώργος Αγγελόπουλος, όντας γεμάτος περηφάνια, ήρθε στο μαγαζί φορώντας ένα t-shirt του Ολυμπιακού το οποίο έγραφε "we are back". Έκατσε μαζί με τον αδερφό του, Γιώργο Αγγελόπουλο (ήρθε δεύτερος), αλλά και δίπλα στον προπονητή της ομάδας, Γιάννη Σφαιρόπουλο, ο οποίος αρκετές φορές σηκώθηκε από το τραπέζι και πέταξε λουλούδια στους συνεργάτες του, αλλά και στους παίκτες.

Η άφιξη του Γιώργου Αγγελόπουλου, αλλά και του Πέρο Άντιτς

Το "παρών" στο κέντρο έδωσε και ένας πρώην παίκτης του Ολυμπιακού, αλλά και γνωστός "γλεντζές", ο Πέρο Άντιτς, ο οποίος ανήκει πλέον στους Ατλάντα Χοκς (στο βίντεο φτάνει στο 0.50). Ο Σκοπιανός φόργουορντ βρίσκεται για διακοπές στην Ελλάδα. Βρέθηκε στο ΣΕΦ και είδε από κοντά τον τρίτο τελικό, ενώ στη συνέχεια ακολούθησε την ομάδα στο "Άσπρο Πιάτο". Μόλις έφτασε στο κέντρο χαιρέτησε με θέρμη τους παλιούς συμπαίκτες του στην ομάδα, αλλά και όλα τα μέλη της διοίκησης, μιλώντας μαζί τους σε ευχάριστο κλίμα.

Η άφιξη της Κούπας και ο ύμνος του Ολυμπιακού

Ο Γιώργος Τσαλίκης έδωσε το μικρόφωνο σε δύο παίκτες του Ολυμπιακού. Πρώτα στον Μπρεντ Πέτγουεϊ, ο οποίος έκλεψε την παράσταση, τραγουδώντας με άνεση αρκετά ελληνικά τραγούδια (φυσικά και τραγούδησε το περίφημο "Φωτιά με φωτιά") με τους Παναγιώτη και Γιώργο Αγγελόπουλο να τον γεμίζουν λουλούδια, ενώ στη συνέχεια ήρθε η ώρα του καλλίφωνου Γιώργου Πρίντεζη. Ο εκ των αρχηγών της ομάδας απήγγειλε ορισμένα από τα αγαπημένα του ελληνικά κομμάτια. Ο Έλληνας φόργουορντ, μάλιστα, ήταν ο άνθρωπος που ήρθε στο κέντρο κρατώντας το τρόπαιο. Με το που μπήκε στο κέντρο, τα φώτα άναψαν και από τα ηχεία ακούστηκε δυνατά ο ύμνος του συλλόγου.

Το μικρόφωνο στον Πέτγουεϊ που ανέβηκε στη πίστα

Το μικρόφωνο στον Γιώργο Πρίντεζη που έδωσε ρεσιτάλ

Στη συνέχεια, ο Βασίλης Σπανούλης ανέβηκε στη σκηνή και χόρεψε και αποθεώθηκε από το κοινό, με τον αρχηγό να συμμετέχει ενεργά στον "λουλουδοπόλεμο". Οι Ματ Λοτζέσκι και Δημήτρης Αγραβάνης άρχισαν να κερνούν ποτά τους ανθρώπους του προπονητικού-τιμ, με τα πειράγματα να συνεχίζονται, σε μία ευχάριστη ατμόσφαιρα. Οι περισσότεροι από τους θαμώνες του μαγαζιού ήταν φίλαθλοι των ερυθρολεύκων, οι οποίοι και αποθέωσαν τους παίκτες των Πειραιωτών για την κατάκτηση του τίτλου, φωνάζοντας διάφορα συνθήματα.

Ο χορός του Βασίλη Σπανούλη στη πίστα

Το γλέντι με τους Πρωταθλητές Ελλάδας
Το γλέντι με τους Πρωταθλητές Ελλάδας
Το γλέντι με τους Πρωταθλητές Ελλάδας
Το γλέντι με τους Πρωταθλητές Ελλάδας
Το γλέντι με τους Πρωταθλητές Ελλάδας
Το γλέντι με τους Πρωταθλητές Ελλάδας

Πάμε ρε Μπρεντάκο!!!

Posted by Olympiacos B.C. - Official Page on Κυριακή, 14 Ιουνίου 2015
TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ