ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Το άπιαστο 96% του Σφαιρόπουλου

Το άπιαστο 96% του Σφαιρόπουλου
INTIME SPORTS

Ο Γιάννης Σφαιρόπουλος συμπλήρωσε 50 αγώνες Πρωταθλήματος στον πάγκο του Ολυμπιακού, μετρώντας 48 νίκες σε αυτόν. Ο Θεσσαλονικιός τεχνικός έχει δηλαδή ποσοστό νικών το άπιαστο 96%. Ο Γιώργος Πρίντεζης είναι πια στην 36θέση των σκόρερ στην ιστορία της Basket League ΣΚΡΑΤΣ.

Τους 50 αγώνες Πρωταθλήματος στον πάγκο του Ολυμπιακού συμπλήρωσε ο Γιάννης Σφαιρόπουλος μετρώντας 48 νίκες σε αυτόν, ύστερα από το τέλος της αναμέτρησης κόντρα στα Τρίκαλα. Ο Θεσσαλονικιός τεχνικός έχει δηλαδή ποσοστό νικών το άπιαστο 96% έχοντας χάσει μία φορά πέρυσι στα ημιτελικά των πλέι οφ από τον Άρη και μία φέτος από τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ.

*O Ντι Τζέι Στρόμπερι ήταν ο κορυφαίος του αγώνα (27 βαθμοί ranking) σημειώνοντας δύο ατομικά ρεκόρ περιόδου. Είχε 21 πόντους, πέντε περισσότερους από το παιχνίδι στη Ρόδο με τον Κολοσσό (16) ενώ παράλληλα μοιράζοντας πέντε ασίστ ισοφάρισε την καλύτερη επίδοση του. Πέντε είχε και στο παιχνίδι στην Καβάλα.

*Τη δική του καλύτερη επίδοση στο σκοράρισμα βελτίωσε και ο Νίκολα Μιλουτίνοβ έχοντας 15 πόντους. Ο Σέρβος σέντερ είχε από 12 στα παιχνίδια του πρώτου γύρου με τον Κόροιβο και τον Απόλλωνα Carna.

*Ο Γιώργος Πρίντεζης είναι πια στην 36θέση των σκόρερ στην ιστορία της Basket League ΣΚΡΑΤΣ. Με τους πέντε πόντους που είχε σήμερα, έφτασε τους 2.706 και προσπέρασε τον Μπάιρον Ντίνκινς (2.702).

*Ακόμη ο διεθνής φόργουορντ έχοντας 2/2 δίποντα, ξεπέρασε τα 900 στην κατηγορία. Έχει 901/1.444 που «μεταφράζονται» στο εντυπωσιακό 62,39%.

*Τα 200 αμυντικά ριμπάουντ ξεπέρασε ο Οθέλο Χάντερ έχοντας τέσσερα σήμερα ενώ παράλληλα έφτασε τα 50 κλεψίματα στην κατηγορία.

*700 πόντους Πρωταθλήματος με τη φανέλα του Ολυμπιακού συμπλήρωσε ο Βαγγέλης Μάντζαρης έχοντας δύο στο σημερινό παιχνίδι.

*Τους 300 πόντους ξεπέρασε ο Ιωάννης Παπαπέτρου και τους 200 ο Ντι Τζέι Στρόμπερι.

*Τα 200 λάθη συμπλήρωσε ο Γιάννης Αθηναίου.

Σε ομαδικό επίπεδο…

*Τα πέντε επιθετικά ριμπάουντ είναι αρνητική επίδοση για τα εντός έδρας παιχνίδια του Ολυμπιακού στη φετινή Basket League ΣΚΡΑΤΣ. Η προηγούμενη ήταν εκείνη των επτά που είχε στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό.

*Αρνητικό ρεκόρ για τα παιχνίδια στο ΣΕΦ, αποτελούν και τα 29 ριμπάουντ στο σύνολο, αφού οι ερυθρόλευκοι είχαν 30 κόντρα στον Παναθηναϊκό.

*Ακόμη οι πρωταθλητές ισοφάρισαν τη χειρότερη επίδοση λαθών τους στο ΣΕΦ κάνοντας 13 όσα είχαν και στον αγώνα με τον Άρη.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ