ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Τιλί - ΜακΛίν οι επόμενοι που θα μάθουν το μέλλον τους

Τιλί - ΜακΛίν οι επόμενοι που θα μάθουν το μέλλον τους

Ο Ολυμπιακός αποχαιρέτησε τον Μπράιν Ρόμπερτς και πλέον στον Πειραιά θα κληθούν να αποφασίσουν για το μέλλον των Τζαμέλ ΜακΛίν και Κιμ Τιλί.

Ο Ολυμπιακός διανύει κι επίσημα την εποχή του Ντέιβιντ Μπλατ, του οποίου η πρώτη κίνηση ήταν η αποδέσμευση του Μπράιαν Ρόμπερτς . Οι "ερυθρόλευκοι" έκαναν οpt out από το συμβόλαιο του 30χρονου Αμερικανού γκαρντ για την σεζόν 2018-19, ενώ αντίστοιχος όρος υπάρχει και στις συμφωνίες τους με τους Τζαμέλ ΜακΛίν και Κιμ Τιλί.

Οι "ερυθρόλευκοι", όπως συνηθίζεται, στα μη μονοετή συμβόλαια με τους παίκτες τους βάζουν και τον σχετικό όρο και έχουν ως για τις συγκεκριμένες δύο περιπτώσεις έχουν περιθώριο ως τις 30 Ιουνίου (ΜακΛίν) και ως τις 5 Ιουλίου (Τιλί) για να αποφασίσουν αν θα συνεχίσουν την συνεργασία τους με τους παίκτες.

Οι δύο παίκτες... έπιασαν λιμάνι το καλοκαίρι του 2017, αλλά για διαφορετικούς λόγους δεν κατάφεραν να προσφέρουν στην ομάδα τους τα αναμενόμενα. Ο Τιλί ήταν ο μεγάλος άτυχος της σεζόν, καθώς με τον Ολυμπιακό στην EuroLeague, στην Stoiximan.gr Basket League και στο Κύπελλο Ελλάδας μέτρησε μόλις 16 συμμετοχές και υποβλήθηκε σε δύο επεμβάσεις. Ο Γάλλος πάουερ φόργουορντ εξαιτίας των τραυματισμών δεν κατάφερε να μπει σε αγωνιστικό ρυθμό, ενώ από την άλλη πλευρά η απόδοση του Τζαμέλ ΜακΛίν χαρακτηρίστηκε από... σκαμπανεβάσματα.

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ