ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Θύμα ρατσιστικής συμπεριφοράς ο Γιανγκ

Θύμα ρατσιστικής συμπεριφοράς ο Γιανγκ
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ποιος να του το έλεγε: ο Πάτρικ Γιανγκ έπεσε θύμα ρατσιστικής συμπεριφοράς στις ΗΠΑ, όταν επιβιβάστηκε -μαζί με έναν φίλο του- σε ταξί. Διαβάστε πως περιέγραψε την εμπειρία του.

Είναι θεριό ανήμερο, αλλά αυτό δεν σημαίνει πως δεν βιώνει κι εκείνος άσχημες συμπεριφορές στις ΗΠΑ. Ο Πάτρικ Γιανγκ θα κάνει αρκετό καιρό να ξεχάσει αυτό που έζησε το βράδυ της Πέμπτης (4/8), όταν έγινε θύμα ρατσιστικής συμπεριφοράς, ενώ επέβαινε σε ταξί μαζί με έναν φίλο του.

Ο σέντερ του Ολυμπιακού σχολίασε το περιστατικό στον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter, εκεί όπου τόνισε πως " ποτέ δεν πίστευα πως θα βίωνα μια τέτοια κατάσταση, όπου θα ένιωθα ότι θα έκαναν διάκριση σε βάρος μου μπαίνοντας σε ένα ταξί", για να εξηγήσει λίγο αργότερα τι ακριβώς έγινε:

" Καθώς έμπαινα στο ταξί μαζί με τον καλύτερο φίλο μου από το λύκειο κάποιος σχολίασε "είναι μαζί σου;". Ήθελα να μην ασχοληθώ και απλώς να πάω σπίτι μου, αλλά ο φίλος μου ήθελε να με υπερασπιστεί και να του δώσει να καταλάβει πως αυτό που είπε δεν ήταν σωστό. Τέλος πάντων, πήγαμε με τα πόδια στο σπίτι και δείξαμε μετά δυσκολίας την ανωτερότητά μας σαν άνθρωποι. Ευτυχώς επιστρέψαμε σπίτι ασφαλείς και μπορούμε να ξεχάσουμε αυτή τη βραδιά".

Τι κι αν είναι 2μ06 και "χτιστός"; Η ρατσιστική συμπεριφορά που -εσχάτως- έχει γίνει μείζον πρόβλημα στις ΗΠΑ δεν ξεχωρίζει μέγεθος, κιλά, ύψος και βιογραφικό, με τον Πάτρικ Γιανγκ να το καταλαβαίνει για τα καλά...

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ