ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

"Την Δευτέρα στο εδώλιο ο Γιαννακόπουλος"

"Την Δευτέρα στο εδώλιο ο Γιαννακόπουλος"
Γιαννακόπουλος ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Σύμφωνα με την ενημέρωση της ΚΑΕ Ολυμπιακός την προσεχή Δευτέρα (9/5) θα εκδικαστεί η υπόθεση του Δημήτρη Γιαννακόπουλου που θα βρεθεί στο εδώλιο των ποινικών δικαστηρίων.

Η ΚΑΕ Ολυμπιακός ενημέρωσε πως την προσεχή Δευτέρα (9/5) θα εκδικαστεί η υπόθεση του Δημήτρη Γιαννακόπουλου, ο οποίος θα βρεθεί στο εδώλιο των ποινικών δικαστηρίων και μεταξύ άλλων διώκεται για ηθική αυτουργία σε βιαιοπραγία.

Η ενημέρωση της ΚΑΕ Ολυμπιακός αναφέρει τα εξής:

" Τη Δευτέρα 9 Μαΐου ο Δ. Γιαννακόπουλος θα βρεθεί στο εδώλιο των ποινικών δικαστηρίων, καθώς, σύμφωνα με το σχετικό κατηγορητήριο, ο ιδιοκτήτης της ΚΑΕ Παναθηναϊκός διώκεται για μία σειρά αξιόποινων πράξεων που έλαβαν χώρα στις 27.05.2014 και 29.05.2014 και συγκεκριμένα:

(α) για ηθική αυτουργία σε βιαιοπραγία που τελέστηκε, την 29.05.2014, από άνδρες της προσωπικής του ασφαλείας σε βάρος μελών της διοίκησης της ομάδας μας, πριν από την έναρξη του αγώνα που διεξήχθη στο Ο.Α.Κ.Α. για τους τελικούς του Πρωταθλήματος Α1 2013-2014,

(β) για βιαιοπραγία που τέλεσε ο ίδιος ο Δ. Γιαννακόπουλος σε βάρος του α' διαιτητή μετά τη λήξη του αγώνα,

(γ) για ηθική αυτουργία σε απόπειρα βιαιοπραγίας που επίσης τελέστηκε από άνδρες της προσωπικής του ασφαλείας σε βάρος του α' διαιτητή μετά τη λήξη του αγώνα,

(δ) για τη διατάραξη της ομαλής διεξαγωγής του αγώνα και τις πράξεις εξύβρισης που τέλεσε σε βάρος των α' και β' διαιτητών, με σκοπό να εξαγριώσει τους οπαδούς του Παναθηναϊκού και να προκληθούν επεισόδια σε βάρος των διαιτητών και τέλος,

(ε) για τις πράξεις απειλής που τέλεσε σε βάρος των διαιτητών κατά τη διάρκεια της προηγηθείσας από 27.05.2014 κλήρωσης της Κ.Ε.Δ, με τις οποίες προανήγγειλε τα παραπάνω βίαια επεισόδια.

Αναμένουμε με ενδιαφέρον την απολογία του κατηγορουμένου Δημήτριου Γιαννακόπουλου".

ΤΙ ΕΙΧΕ ΓΙΝΕΙ ΣΤΟΝ ΤΡΙΤΟ ΤΕΛΙΚΟ

Το παιχνίδι στο οποίο αναφέρεται η ΚΑΕ Ολυμπιακός είναι το τρίτο παιχνίδι της σειράς των μεγάλων τελικών με τον Παναθηναϊκό που είχε διεξαχθεί στο ΟΑΚΑ με τους "ερυθρόλευκους" να είχανε κερδίσει με 64-69. Νίκη με την οποία οι "ερυθρόλευκοι" είχανε κάνει το μπρέικ στο δρόμο προς το πρωτάθλημα και προηγήθηκαν στη σειρά με 1-2. Κι όσο για τον α' και β' διαιτητή του παιχνιδιού ήταν οι κ.κ. Σχινάς και Κορομηλάς, ενώ για την ιστορία ο γ' διαιτητής ήταν ο Ψαριανός.

Πέραν αυτού, μετά το τέλος του αγώνα, ο "ισχυρός άνδρας" του Παναθηναϊκού μίλησε με σκληρά λόγια στις τηλεοπτικές κάμερες τονίζοντας: " Σήμερα ο αγώνας δεν έπρεπε να έχει ξεκινήσει. Ξεκίνησε εκβιαστικά με ένα δίλημμα που μας έβαλε ο κ. Σχινάς ή να ξεκινήσει ο αγώνας ή να μηδενιστούμε. Οι κανονισμοί του ΕΣΑΚΕ είναι σαφείς: 22 άτομα επιτρέπονται από μία φιλοξενούμενη ομάδα στην αποστολή, σήμερα ήρθαν 29 από τον Ολυμπιακό. Κάποια στιγμή πρέπει να μάθουμε να εναρμονιζόμαστε με τους κανόνες. Ο Παναθηναϊκός έχει κάνει ένσταση και ζητά την επανάληψη του αγώνα. Όσον αφορά το αγωνιστικό μέρος, σήμερα έγινε μία ξεκάθαρη αλλοίωση αποτελέσματος. Κι αυτό που έχω να πω στον κ. Σχινά, τον κ. Κορομηλά και τον κ. Ψαριανό είναι ότι εγώ δεν είμαι ούτε Βαρδινογιάννης, ούτε Αλαφούζος για να κάθομαι να δέχομαι να με γαμ.... μες στο γήπεδο".

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ