ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Θλάση ο Ρόμπερτς και χάνει το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό

Θλάση ο Ρόμπερτς και χάνει το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό

Θλάση πρώτου βαθμού στον δεξιό δικέφαλο υπέστη ο Μπράιαν Ρόμπερτς και ο Αμερικανός γκαρντ θα χάσει το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό (8/10) στο ΣΕΦ, όπως μετέδωσε ο Sport24 Radio 103,3.

Χωρίς τον Μπράιαν Ρόμπερτς θα αγωνιστεί ο Ολυμπιακός στην πρεμιέρα του ελληνικού πρωταθλήματος απέναντι στον Παναθηναϊκό, η οποία θα διεξαχθεί στις 8 Οκτωβρίου (Κυριακή, 19:30) στο (κεκλεισμένων των θυρών) ΣΕΦ.

Ο 32χρονος Αμερικανός γκαρντ, ο οποίος είχε προσαρμοστεί πιο γρήγορα από όλους τους νεοαποκτηθέντες παίκτες του "ερυθρόλευκου" ρόστερ, υπέστη θλάση πρώτου βαθμού στον δεξιό δικέφαλο κατά την διάρκεια της φιλικής αναμέτρησης κόντρα στην Γαλατάσαραϊ στην Κωνσταντινούπολη και δεν θα προλάβει να δώσει το "παρών" στην αναμέτρηση απέναντι στο "τριφύλλι", όπως μετέδωσε ο Sport24 Radio 103,3.

Να τονίσουμε πως αμφίβολος για την αναμέτρηση είναι και ο Κώστας Παπανικολάου, ο οποίος συνεχίζει την αποθεραπεία του, ύστερα από την επέμβαση που έκανε στον αριστερό αστράγαλο. Ο Μπράιαν Ρόμπερτς, με την επιστροφή τη αποστολής στον Πειραιά, έκανε μαγνητική και τα αποτελέσματα έδειξαν πως θα χρειαστεί να μείνει εκτός αγωνιστικής δράσης για περίπου δύο εβδομάδες.

Η ενημέρωση από την ΚΑΕ Ολυμπιακός:

"Ο Μπράιαν Ρόμπερτς υποβλήθηκε σήμερα σε μαγνητική τομογραφία η οποία έδειξε ότι έχει υποστεί θλάση 1ου βαθμού στον δεξί δικέφαλο και αναμένεται να μείνει εκτός αγωνιστικής δράσης για διάστημα 12-15 ημερών".

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ