ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Θεραπεία για Πρίντεζη πριν τον Απόλλωνα Πατρών

Θεραπεία για Πρίντεζη πριν τον Απόλλωνα Πατρών
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Γιώργος Πρίντεζης θα ακολουθήσει θεραπευτική αγωγή για λίγες ημέρες προκειμένου να ξεπεράσει το πρόβλημα που αντιμετωπίζει στο πέλμα. Νοκ άουτ από το παιχνίδι με τον Απόλλωνα Πατρών (4/4, 18:00).

Ο Ολυμπιακός ξεκίνησε την προετοιμασία του για τον εκτός έδρας αγώνα με τον Απόλλωνα Πατρών (4/4, 18:00) για την προτελευταία αγωνιστική της Basket League ΣΚΡΑΤΣ. Οι "ερυθρόλευκοι" έχουν πλέον στο μυαλό τους το πρωτάθλημα περισσότερο από κάθε τι άλλο, γνωρίζοντας πως οι πιθανότητες πρόκρισής τους στα πλέι οφ της Euroleague είναι ελάχιστες.

Το βέβαιο πάντως είναι πως η ομάδα του Γιάννη Σφαιρόπουλου δεν θα έχει στη διάθεσή της τον Γιώργο Πρίντεζη, ο οποίος ξεκίνησε θεραπευτική αγωγή για να ξεπεράσει το πρόβλημα που αντιμετωπίζει στο πέλμα. Ο υπαρχηγός του Ολυμπιακού θα ακολουθήσει συντηρητικό πρόγραμμα για τις επόμενες ημέρες κι έπειτα θα επανεκτιμηθεί η κατάσταση του τραυματισμού του, πριν παρθεί κάποια απόφαση για τα περαιτέρω.

Εξάλλου, ο Νίκολα Μιλουτίνοφ έκανε μέρος του προγράμματος αφού είναι ταλαιπωρημένος από τη γαστρεντερίτιδα που τον ταλαιπώρησε τις τελευταίες ημέρες, ενώ ο Μιχάλης Τσαϊρέλης έμεινε εκτός προγράμματος λόγω ενοχλήσεων στη μέση.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ