ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Θέμα χρόνου να ολοκληρωθεί του Ουότερς

Θέμα χρόνου να ολοκληρωθεί του Ουότερς
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Η Καντού δεν έχει στείλει ακόμα τα απαραίτητα έγγραφα, είναι όμως θέμα χρόνου να ολοκληρωθεί το τυπικό μέρος της συμφωνίας και να οριστικοποιηθεί η μεταγραφή του Ντομινίκ Ουότερς στον Ολυμπιακό.

Οι ερυθρόλευκοι, που είχαν μικρή διαφορά στο οικονομικό με την ιταλική ομάδα, τα βρήκαν εν τέλει μαζί τους σε ό,τι αφορά στην αγορά του Αμερικανού πλέι μέικερ και πλέον απομένει να φτάσουν στα γραφεία της ΚΑΕ Ολυμπιακός τα απαραίτητα έγγραφα της Καντού.

Αυτό δεν έχει γίνει μέχρι στιγμής, αλλά όταν συμβεί θα τελειώσει και τυπικά η μεταγραφή. Ο Ολυμπιακός τα έχει βρει ήδη με τον Ντομινίκ Ουότερς και ήδη ο Γιάννης Σφαιρόπουλος υπολογίζει τον πρώην παίκτη του Αρη. Οχι για το ματς με τη Φενέρμπαχτσε, αλλά σίγουρα για την αναμέτρηση με τον Παναθηναϊκό στο πρώτο ματς του 2017.

Ο Ολυμπιακός προχωρά στην συγκεκριμένη μεταγραφική κίνηση για τους εξής τρεις λόγος: α) πρόκειται για παίκτη που γνωρίζει αρκετά καλά την ελληνική πραγματικότητα, έχοντας αγωνιστεί στο παρελθόν σε Κολοσσό και Άρη β) είναι ένας παίκτης που ταιριάζει στα "θέλω" του Γιάννη Σφαιρόπουλου, έχοντας έφεση στην δημιουργία και αξιόπιστο σουτ από την περιφέρεια, ενώ είναι και ένας γκαρντ που πιέζει στην άμυνα γ) διαθέτει εξαιρετική νοοτροπία, με τον Ματ Λοτζέσκι (γνωρίζονται από τα Κολεγιακά τους χρόνια) και τους ανθρώπους του Άρη, να έχουν μιλήσει με τα καλύτερα λόγια για τον χαρακτήρα του παίκτη.

Διαβάστε ακόμη:

Μικρή η διαφορά με Καντού για το "deal" με τον Ουότερς

Για αυτό προηγείται ο Ουότερος για αντι-Χάκετ στον Ολυμπιακό

Σφαιρόπουλος: "Έχουμε ξεχωρίσει 4-5 παίκτες"

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ