ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Θέλουν Χάκετ-Γιανγκ, αλλά δεν υπάρχει συμφωνία

Θέλουν Χάκετ-Γιανγκ, αλλά δεν υπάρχει συμφωνία

Στον Ολυμπιακό τονίζουν πως δεν υπάρχει συμφωνία με τον Πάτριγκ Γιανγκ, αλλά επισημαίνουν πως θέλουν τον Αμερικανό σέντερ, όπως και τον Ντάνιελ Χάκετ. Στο Λας Βέγκας ο Σφαιρόπουλος.

Μπορεί το ρεπορτάζ μας να αναφέρει πως ο Πάτρικ Γιανγκ όχι μόνο έχει συμφωνήσει σε όλα με τον Ολυμπιακό, αλλά και έχει υπογράψει με τους ερυθρόλευκους (διετές συμβόλαιο, 1+1, με 1.800.000 δολάρια έως το 2017), αλλά στο στρατόπεδο των Πρωταθλητών Ελλάδας ρίχνουν τους τόνους και διαψεύδουν.

Οι ερυθρόλευκοι παραδέχονται πως ο Πάτρικ Γιανγκ τους ενδιαφέρει, είναι ο σέντερ που ταιριάζει απόλυτα στα "θέλω" τους, αλλά τονίζουν πως δεν έχουν σχέση με την πραγματικότητα τα όσα λέγονται για τον Αμερικανό τις τελευταίες μέρες. Συγκεκριμένα, αναφέρουν πως ο Ολυμπιακός (τουλάχιστον ακόμη) δεν έχει υπογράψει συμβόλαιο συνεργασίας με τον παίκτη, λέγοντας επίσης πως ούτε υπάρχει οριστική συμφωνία με τον αθλητή. Είναι όμως ο... διακαής πόθος τους για την θέση "5" και κινούνται δυναμικά για την απόκτηση του, όντας σε επικοινωνία μαζί του.

Όπως ο Πάτρικ Γιανγκ είναι ο νούμερο "1" στόχος για την θέση του σέντερ (ώστε να αντικαταστήσει τον Μπράιαντ Ντάνστον), έτσι και ο Ντάνιελ Χάκετ είναι το νούμερο "1" όνομα στην ερυθρόλευκη λίστα για τον ρόλο του γκαρντ (για να αντικαταστήσει τον αποχωρήσαντα Κώστα Σλούκα). Οι ερυθρόλευκοι βρίσκονται σε συζητήσεις με τον πλευρά του παίκτη, ο κόουτς Γιάννης Σφαιρόπουλος τον θέλει στο ρόστερ του, θεωρεί πως μπορεί να βοηθήσει σε άμυνα, επίθεση και δημιουργία, υπάρχει κοινή διάθεση για συνεργασία, αλλά ακόμη δεν υπάρχει συμφωνία με τον Ιταλοαμερικανό αθλητή.

Ο Γιάννης Σφαιρόπουλος βρίσκεται στις ΗΠΑ αυτές τις μέρες και συγκεκριμένα στο Summer League του Λας Βέγκας στο Ντάλας. Ο προπονητής του Ολυμπιακού ναι μεν έχει στη κορυφή της λίστας του τον Ντάνιελ Χάκετ, εκεί έχει δοθεί ξεκάθαρη προτεραιότητα, αλλά παράλληλα κοιτάζει και άλλες περιπτώσεις παικτών, ευκαιρίες που μπορεί να εμφανιστούν με την παρουσία του στην Αμερική.

Νωρίτερα, η ΚΑΕ Ολυμπιακός ανακοίνωσε επίσημα την απόκτηση του 19χρονου διεθνή γκαρντ με την Εθνική Εφήβων, Βασίλη Τολιόπουλο. Οι Πειραιώτες δεν θα τον παραχωρήσουν δανεικό και θα τον κρατήσουν στο ρόστερ τους ενόψει της νέας σεζόν.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ