ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Θέλει Αθηναίου, αλλά δεν υπάρχει συμφωνία

Θέλει Αθηναίου, αλλά δεν υπάρχει συμφωνία
INTIME SPORTS

Ο Ολυμπιακός θέλει τον Αθηναίου για τον ρόλο του πέμπτου γκαρντ στο ρόστερ, υπάρχουν συζητήσεις μεταξύ των δύο πλευρών, αλλά ακόμη δεν υπάρχει συμφωνία.

Από την στιγμή που ο Δημήτρης Κατσίβελης αποτελεί παρελθόν από το ερυθρόλευκο ρόστερ, οι Πειραιώτες κινήθηκαν στην αγορά ψάχνοντας τον αντικαταστάτη του.

Οι ερυθρόλευκοι κοίταξαν περιπτώσεις παικτών κυρίως από την εγχώρια αγορά για την θέση, ψάχνοντας και έναν γκαρντ ο οποίος (πέρα από οικονομικός) θα δεχόταν και τον συγκεκριμένο ρόλο, ο οποίος θα έχει περιορισμένο χρόνο συμμετοχής στο ερυθρόλευκο ροτέισον.

Οι Πειραιώτες, για την θέση του πέμπτου γκαρντ στο ρόστερ τους, κατέληξαν στην περίπτωση του Γιάννη Αθηναίου, ο οποίος την περασμένη σεζόν έπαιξε μπάσκετ στην ΑΕΚ, ενώ στο παρελθόν έχει αγωνιστεί και στις Ολίμπια Μιλάνο, Άρη Θεσσαλονίκης, Πανιώνιο, ΚΑΟΔ και Ηλυσιακό.

Ο 27χρονος (27/5/1988) γκαρντ (1.96 ύψος), ο οποίος μπορεί να αγωνιστεί τόσο στον "άσο", όσο και στο δύο, βρίσκεται σε συζητήσεις με τον Ολυμπιακό. Ο παίκτης είναι θετικός στο να αναλάβει τον ρόλο του πέμπτου γκαρντ στο ρόστερ των Πρωταθλητών Ελλάδας, θέλει να φορέσει την ερυθρόλευκη φανέλα, αλλά ακόμη δεν υπάρχει συμφωνία μεταξύ των δύο πλευρών.

Στο ερυθρόλευκο στρατόπεδο παραδέχονται πως επιθυμούν την απόκτηση του Γιάννη Αθηναίου, αλλά επισημαίνουν πως ακόμη δεν υπάρχει καμία συμφωνία μεταξύ τους. Υπάρχει ενδιαφέρον, έχουν γίνει συζητήσεις, αλλά αυτό δεν σημαίνει πως και θα ολοκληρωθεί η μεταγραφή.

Το περασμένο καλοκαίρι, ο Ομοσπονδιακός τεχνικός, Φώτης Κατσικάρης, κάλεσε τον Γιάννη Αθηναίου στην προετοιμασία της Εθνικής ενόψει του Παγκοσμίου Κυπέλλου.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ