ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Θα πάνε στο Καρπενήσι, αλλά...

Θα πάνε στο Καρπενήσι, αλλά...
INTIME SPORTS

Στον Ολυμπιακό αποφάσισαν να αφήσουν τους τρεις διεθνείς τους να ταξιδέψουν μαζί με την Εθνική ομάδα στο Καρπενήσι, σαν δείγμα καλής θέλησης, αλλά νωρίτερα θα έχουν πάει στην ΕΟΚ οι δικοί τους άνθρωποι ώστε να δουν και από κοντά τα ασφαλιστήρια.

Η αποστολή της Εθνικής ομάδας μπάσκετ θα αναχωρήσει το πρωί της Τρίτης (22/7) για το Καρπενήσι, όπου και θα πραγματοποιήσει το βασικό στάδιο της προετοιμασίας της ενόψει του Μουντομπάσκετ.

Τι θα γίνει με τους διεθνείς παίκτες του Ολυμπιακού; Η πειραϊκή ΚΑΕ, σαν δείγμα καλής θέλησης, ενημέρωσε πως θα αφήσει τους Γιώργο Πρίντεζη, Κώστα Σλούκα και Βαγγέλη Μάντζαρη να πάνε στο Καρπενήσι μαζί με την Εθνική ομάδα. Οι διεθνείς αθλητές των ερυθρολεύκων, λοιπόν, θα ακολουθήσουν κανονικά την γαλανόλευκη αποστολή.

Όμως! Στις δέκα το πρωί της Τρίτης (22/7), στα γραφεία της Ελληνικής Ομοσπονδίας Καλαθοσφαίρισης θα δώσουν το "παρών" οι νομικοί σύμβουλοι της ΚΑΕ Ολυμπιακός, ώστε να δουν και από κοντά τα ασφαλιστήρια της ΕΟΚ που αφορούν τους αθλητές.

Αν όλα πάνε καλά και τα έγγραφα καλύπτουν τους παίκτες των Πειραιωτών και φυσικά την ομάδα του Ολυμπιακού, τότε και οι τρεις αθλητές θα παραμείνουν στο Καρπενήσι. Σε αντίθεση περίπτωση θα επιστρέψουν στην Αθήνα.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ