ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Τη Δευτέρα (2/7) το ραντεβού με τον Σπανούλη

Τη Δευτέρα (2/7) το ραντεβού με τον Σπανούλη

Ο Παναγιώτης και ο Γιώργος Αγγελόπουλος θα συναντηθούν την Δευτέρα (2/7) με τον Βασίλη Σπανούλη για να συζητήσουν για την ανανέωση της συνεργασίας του Kill Bill με τον Ολυμπιακό, ενώ στη συνέχεια σειρά θα πάρουν οι Κώστας Παπανικολάου και Ιωάννης Παπαπέτρου.

Ο Βασίλης Σπανούλης την Δευτέρα (2/7) θα βρεθεί στα γραφεία της Arcadia, ώστε να συζητήσει με τον Παναγιώτη και τον Γιώργο Αγγελόπουλο το ζήτημα της ανανέωσης της συνεργασίας του με τον Ολυμπιακό.

Οι "ερυθρόλευκοι" έχουν βάλει μπροστά για να υλοποιήσουν τον σχεδιασμό τους για τη νέα αγωνιστική περίοδο και οι ανανεώσεις των συμβολαίων των Βασίλη Σπανούλη, Κώστα Παπανικολάου και Ιωάννη Παπαπέτρου αποτελεί προτεραιότητά τους.

Ο Ντέιβιντ Μπλατ ήδη έχει μιλήσει με τους τρεις παίκτες , τους έχει εξηγήσει τα πλάνα του εκφράζοντάς τους συγχρόνως την επιθυμία του να συνεργαστούν και η σκυτάλη πλέον περνάει στους διοικούντες της "ερυθρόλευκης" ΚΑΕ.

Ο Παναγιώτης και ο Γιώργος Αγγελόπουλος την Δευτέρα (2/7) θα υποδεχθούν στα γραφεία τους στην Arcadia τον Βασίλη Σπανούλη, ώστε να συζητήσουν την ανανέωση της συνεργασίας του με τον Ολυμπιακό. Τα αφεντικά της ΚΑΕ Ολυμπιακός το 2010 έπεισαν τον V-Span να πιάσει λιμάνι, το 2013 απέσπασαν την υπογραφή του για ακόμα τρία χρόνια και το 2016 τον κράτησαν και πάλι στον Πειραιά.

Ο Βασίλης Σπανούλης κατά την θητεία του στον Ολυμπιακό έχει οδηγήσει τους "ερυθρόλευκους" δύο φορές στην κορυφή της Ευρώπης (2012, 2013) και σε δύο τελικούς της EuroLeague (2015, 2017). Επίσης, έχει κατακτήσει τρία πρωταθλήματα (2012, 2015, 2016) κι ένα Κύπελλο Ελλάδας (2011).

Αυτό βέβαια δεν είναι το μοναδικό ραντεβού που θα γίνει τις επόμενες ημέρες, καθώς μετά τον V-Span σειρά θα πάρουν οι Κώστας Παπανικολάου και Ιωάννης Παπαπέτρου.

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ