ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Τέλος ο Παπαπέτρου από τον Ολυμπιακό

Τέλος ο Παπαπέτρου από τον Ολυμπιακό
EUROKINISSI

Ο Ιωάννης Παπαπέτρου απάντησε αρνητικά στην πρόταση του Ολυμπιακού, πράγμα που σημαίνει πως αποχωρεί από τους "ερυθρόλευκους" μετά από πέντε χρόνια.

Έπειτα από μία πενταετία στον Πειραιά ο Ιωάννης Παπαπέτρου αναζητεί τον επόμενο σταθμό της επαγγελματικής καριέρας του. Ο 24χρονος φόργουορντ δεν ήρθε σε συμφωνία με τον Ολυμπιακό, με αποτέλεσμα να μπει τέλος στη συνεργασία των δύο πλευρών, μετά από πέντε χρόνια κοινής πορείας.

Το βράδυ της Κυριακής (8/7), η πλευρά του διεθνούς φόργουορντ ενημέρωσε τον Αντιπρόεδρο της ΚΑΕ Ολυμπιακός, Γιώργο Σκινδήλια, για την απόρριψη της προσφοράς που κατατέθηκε από τους "ερυθρόλευκους".

Η δική του αποχώρηση διαφοροποιεί τα δεδομένα στον σχεδιασμό του Ντέιβιντ Μπλατ, δεδομένου ότι πλέον είναι απαραίτητη η προσθήκη ενός γηγενούς παίκτη για να διατηρηθεί αναλλοίωτος ο ελληνικός κορμός (σε αριθμητικό επίπεδο).

Ο Ολυμπιακός ήταν η πρώτη ομάδα της επαγγελματικής πορείας του "Πάπι" μετά τις ακαδημίες του Ηλυσιακού και το πέρασμά του από το NCAA και το Τέξας τη σεζόν 2012-13. Ο διεθνής φόργουορντ υπέγραψε στους "ερυθρόλευκους" τον Αύγουστο του 2013 και πέρασε στον Πειραιά τα επόμενα πέντε χρόνια, κατακτώντας δύο πρωταθλήματα Ελλάδας (2015, 2016). Την περασμένη χρονιά, την καλύτερή του στον Ολυμπιακό, είχε 6.8 πόντους και 3.6 ριμπάουντ σε περίπου 22 λεπτά ανά αγώνα στην EuroLeague.

Στον Ολυμπιακό ο Παπαπέτρου έπαιξε συνολικά σε 114 αγώνες στην EuroLeague έχοντας 5.3 πόντους και 2.6 ριμπάουντ κατά μέσο όρο. Στην Basket League φόρεσε την ερυθρόλευκη φανέλα συνολικά σε 133 αγώνες, με απολογισμό 6.9 πόντους και 3.8 ριμπάουντ κατά μέσο όρο.

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ