ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

"Τελείωσε" του Χάντερ στη Ρεάλ Μαδρίτης

"Τελείωσε" του Χάντερ στη Ρεάλ Μαδρίτης

Τη φανέλα της Ρεάλ Μαδρίτης θα φορά για τα επόμενα δύο χρόνια ο Οθέλο Χάντερ, με την "AS" να τονίζει πως "οι δύο πλευρές έδωσαν τα χέρια". Η συμφωνία θα ανακοινωθεί με την ολοκλήρωση της τρέχουσας αγωνιστικής περιόδου στην Ισπανία!

Τον επόμενο σταθμό της καριέρας του βρήκε ο Οθέλο Χάντερ, ο οποίος δεν θα παραμείνει στον Ολυμπιακό! Όπως αναφέρει με σημερινό της δημοσίευμα η ηλεκτρονική έκδοση της "AS", ο Αμερικανός σέντερ έδωσε εν τέλει τα χέρια με τη διοίκηση της Ρεάλ Μαδρίτης για τα επόμενα δύο χρόνια (με κλειστό συμβόλαιο), έναντι του ποσού των 2.200.000 δολαρίων συνολικά.

Η "Βασίλισσα" είχε στραφεί εδώ και καιρό στον πρώην παίκτη της Σιένα, η πρόταση τού κοινοποιήθηκε στη διάρκεια των playoffs της Basket League ΣΚΡΑΤΣ, για να επέλθει η οριστική συμφωνία αφού καλύπτονται τα οικονομικά "θέλω" του. Ο Αμερικανός σέντερ, που έφτασε στο ΣΕΦ το καλοκαίρι του 2014, είχε διετές συμβόλαιο συνεργασίας με τον Ολυμπιακό, το οποίο ολοκληρώνεται τον Ιούνιο.

Από την πλευρά τους, οι "ερυθρόλευκοι" είχαν καταστήσει σαφές από την πρώτη στιγμή στην πλευρά του πως δεν πρόκειται να μπουν σε διαπραγματεύσεις πριν την ολοκλήρωση της σεζόν . Κάτι που έδωσε... πρόσφορο έδαφος στη Ρεάλ Μαδρίτης προκειμένου να τον πλησιάσει, να επισημοποιήσει το ενδιαφέρον της και, εν τέλει, να τον κάνει δικό της. Στον Ολυμπιακό ήταν σαφείς εξ αρχής σε ό,τι αφορά την ανανέωση του συμβολαίου τόσο του ίδιου όσο και οποιουδήποτε άλλου παίκτη: πρώτα θα τελειώσει το πρωτάθλημα και μετά θα τα πούμε. Αυτό το κενό εν τέλει λειτούργησε υπέρ της "Βασίλισσας", που προσθέτει στο δυναμικό της τον Αμερικανό σέντερ.

Όπως αναφέρεται στο δημοσίευμα , η μεταγραφή έχει "κλείσει", αλλά δεν πρόκειται να ανακοινωθεί πριν πέσει η αυλαία των αγωνιστικών υποχρεώσεων της Ρεάλ Μαδρίτης στη Liga Endesa, για την οποία μάχεται με την Μπαρτσελόνα, τη Βαλένθια και τη Λαμποράλ Κούτσα.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ