ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Κόκκινη ρελάνς για Σλούκα

Κόκκινη ρελάνς για Σλούκα

Το θέμα Σλούκα που "καίει" τον Ολυμπιακό όλες αυτές τις ημέρες φτάνει στο τέλος του. Σήμερα θα γραφτεί το τελευταίο κεφάλαιο των συζητήσεων. Απίστευτη ρελάνς του Ολυμπιακού, όπως μετέδωσε το Sport24 Radio 103.3. Διαβάστε λεπτομέρειες.

Οι συζητήσεις μεταξύ Κώστα Σλούκα και Ολυμπιακού φτάνουν στο τέλος τους. Η υπόθεση παραμονής ή αποχώρησης του διεθνή γκαρντ θα ολοκληρωθεί - εκτός συγκλονιστικού απροόπτου - σήμερα. Με όλες τις ενδείξεις να υποδηλώνουν ότι ο παίκτης θα συνεχίσει την καριέρα του στην Φενέρμπαχτσε/Ούλκερ. Εκκρεμεί, ωστόσο η συνάντηση με τους αδερφούς Αγγελόπουλος, που ξεκίνησε το μεσημέρι και κρατάει περισσότερο από δύο ώρες.

Τελευταία εξέλιξη: η ρελάνς του Ολυμπιακού

Στη συνάντηση που αναμένεται να ξεκινήσει σε λίγη ώρα η διοίκηση του Ολυμπιακού έκανε ρελάνς, δείχνει εμπράκτως την επιθυμία να κρατήσει τον παίκτη. Η διοίκηση των "ερυθρολεύκων" ανέβασε την προσφορά της κατά 35% για τριετές συμβόλαιο, ανατρέποντας τα δεδομένα. Αυτό μετέδωσε ο Παντελής Διαμαντόπουλος και ο Γιάννης Φιλέρης στην εκπομπή "Το Δέκα το Κακό" στον Sport24 Radio 103.3.

Η συνάντηση των δύο πλευρών έχει ξεκινήσει πριν το μεσημέρι και έχει ξεπεράσει σε διάρκεια τις δύο ώρες.

Μείνετε συντονισμένοι για όλες τις εξελίξεις!

Τα δεδομένα πριν το ραντεβού

Το δεδομένο είναι ότι ο Κώστας Σλούκας είχε από την αρχή κατασταλάξει στο Ολυμπιακός ή Φενέρ. Για αυτό και ο ατζέντης του, Παναγιώτης Καπάζογλου, έκλεισε άλλες πόρτες, όπως αυτή της ΤΣΣΚΑ για παράδειγμα που έδειξε ενδιαφέρον, χωρίς όμως να καταθέσει πρόταση.

Από εκεί και πέρα οι πληροφορίες των τελευταίων ημερών αναφέρουν ότι ο Σλούκας έχει συμφωνήσει με τη Φενέρμπαχτσε/Ούλκερ, που του προσφέρει και περισσότερα χρήματα και έναν πιο ενεργό ρόλο. Αυτό τουλάχιστον προέκυψε από τη συζήτηση μεταξύ του παίκτη και του Ζέλικο Ομπράντοβιτς , την οποία αποκάλυψε το Sport24.gr. Σε ότι αφορά τις απολαβές οι Τούρκοι πρόσφεραν περίπου τα ίδια χρήματα (κάτι περισσότερο από 2 εκατομμύρια ευρώ) που έδινε ο Ολυμπιακός, αλλά για δύο χρόνια και όχι τρία. Με άλλα λόγια έκαναν μια πολύ καλύτερη προσφορά, αλλά και τη τη διάρκεια του συμβολαίου, με τον Σλούκα να ψάχνει διετές και όχι τριετές.

Όσο για το ρόλο; Ο Ολυμπιακός δεν ξεκαθάρισε στον αριστερόχειρα γκαρντ τον ακριβή ρόλο για την επόμενη σεζόν. Ακόμη κι η είδηση για το ενδιαφέρον για τον Ντι Τζέι Στρόμπερι προέκυψε μετά την επαφή με τον Γιάννη Σφαιρόπουλο, έστω κι αν έμοιαζε με μια ξεκάθαρη ένδειξη ότι θα δημιουργηθεί χώρος και χρόνος για τον Σλούκα. Ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς από την άλλη στη μεταξύ τους συνάντηση εξέφρασε με λεπτομέρειες το πλάνο του και το ρόλο που θα έχει σε συνδυασμό με τον νεοαποκτηθέντα Μπόμπι Ντίξον.

Από εκεί και πέρα ο Ολυμπιακός θα ξεκινήσει την αναζήτηση των κατάλληλων κομματιών για να συμπληρώσει το παζλ της περιφέρειας. Η επιλογή του Στρόμπερι είναι μια που ξεχωρίζει, αν και τα δεδομένα είναι ρευστά ανάλογα με το αν θα μείνει ή όχι ο Σλούκας. Αν αποχωρήσει θα πρέπει να αναζητηθεί και ένας πιο δημιουργικός γκαρντ για να παίζει στο "2" πίσω από τον Βασίλη Σπανούλη, αλλά και στο "1". Ο Νίκος Ζήσης είναι σίγουρα ένα από τα ονόματα που θα απασχολήσουν τους Πειραιώτες, διότι είναι έμπειρος, είναι Έλληνας και έχει αποδεδειγμένα εξαιρετική συνεργασία με τον αρχηγό του Ολυμπιακού.

Τις τελευταίες ημέρες οι "ερυθρόλευκοι" αποχαιρέτησαν τους Λαφαγιέτ και Ντάρντεν, ενώ είδαν τον Μπράιαν Ντάνστον να καταλήγει στην Εφές. Η υπόθεση βεβαια του Αμερικανού δεν έχει σε τίποτα να κάνει μ' αυτή του Σλούκα. Ο διεθνής γκαρντ είχε πάρει την απόφαση του τις τελευταίες ημέρες, ενώ ο νυν σέντερ της Εφές λέγεται ότι είχε καταλήξει εδώ και καιρό στην επιλογή των Τούρκων, χωρίς να τεθεί ουδέποτε θέμα διαπραγμάτευσης. Από εκεί και πέρα ο Ολυμπιακός θα χρειαστεί να ψάξει παίκτες να στελεχώσει και τον πάγκο του, καθώς πολύ δύσκολα θα συνεχίσουν οι Κατσίβελης και Καββαδάς.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ