ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Τα θρυλικά videos του μπασκετικού Ολυμπιακού

Τα θρυλικά videos του μπασκετικού Ολυμπιακού
INTIME SPORTS

Αγαπάει τον Ολυμπιακό και μέσα από τα videos του προσπαθεί να αποτυπώσει τα συναισθήματά του. "Το βλέμμα παγώνει - Η καρδιά σταματάει" άγγιξε ευαίσθητες "ερυθρόλευκες" χορδές. Γνωρίστε τον Βασίλη Παπαδημητρίου μέσα από το Sport24.gr.

Μοναδική του έμπνευση είναι η αγάπη του για τον Ολυμπιακό και τα επιτεύγματα του μπασκετικού τμήματος. Βάζει το μεράκι του, καταθέτει τα συναισθήματά του, προσπαθεί να πιάσει τον "ερυθρόλευκο" παλμό και να πει το δικό του "ευχαριστώ" για τις μυθικές βραδιές των Πειραιωτών σε Πόλη, Λονδίνο και τώρα... Μαδρίτη.

Το όνομά του είναι Βασίλης Παπαδημητρίου και το κανάλι του στο Youtube "Vassilis Papadimitriou CVNplus". Έχει φτιάξει ένα από τα διασημότερα videos για το έπος της Κωνσταντινούπολης, όπου τα "μωρά" του Ντούσαν Ίβκοβιτς τρέλαναν όλη την Ευρώπη και βρέθηκαν στο "Έβερεστ" του ευρωπαϊκού μπάσκετ. Ένας μύθος...

"Το βλέμμα παγώνει - Η καρδιά σταματάει", ακριβώς ό,τι αισθάνθηκαν όλοι οι φίλοι του Ολυμπιακού το βράδυ της 13ης Μαΐου 2012, όταν το 53-34 υπέρ της ΤΣΣΚΑ Μόσχας έγινε 61-62 με εκείνο το πεταχτάρι του Γιώργου Πρίντεζη 0,7'' πριν το τέλος και δεν πρόκειται να ξεχαστεί ποτέ. Ένα βίντεο που αποτύπωσε όλα όσα ένιωθαν οι φίλαθλοι της ομάδας του Πειραιά.

"Το βλέμμα παγώνει - Η καρδιά σταματάει"

Αυτή την φορά... χτύπησε με μια ακόμη εξαιρετική δουλειά, λίγο πριν ο Ολυμπιακός πετάξει για τη Μαδρίτη και το Final-4, όπου θα προσπαθήσει να ράψει το τέταρτο αστέρι στην ερυθρόλευκη ριγωτή φανέλα. "Ο Τρόμος στα μάτια τους" είναι ο τίτλος αυτή την φορά, σε ένα video "ντυμένο" με Iron Maiden και "Fear of the dark".

Τον βρήκαμε και μας μίλησε για τα videos του, για το τι τον εμπνέει, πως τα φτιάχνει, που αποσκοπεί και τι απήχηση έχουν στο κοινό. Ένα νέο παλικάρι, μακριά από καφρίλες, πού απλά εκφράζει τα συναισθήματά του γι' αυτό που αγαπάει όσο τίποτα, τον Ολυμπιακό του. Μάλιστα, ανέφερε το πόσο πολύ έχουν ανταπόκριση και από φιλάθλους άλλων ομάδων, διότι βλέπουν ότι το κάνει με αγνότητα και τίποτα παραπάνω.

"Μοναδική μου έμπνευση είναι η αγάπη μου για τον Ολυμπιακό και αυτό που θέλω, είναι απλά να αποτυπώνω τα συναισθήματά μου. Είναι το δικό μου 'ευχαριστώ' για την ομάδα και όσα πετυχαίνει. Μέσα από τα videos μου, εκφράζω απλά την αγάπη μου", είπε αρχικά στο Sport24.gr ο Βασίλης Παπαδημητρίου, ο οποίος απάντησε και για το πως δουλεύει τα videos του:

"Δεν είμαι επαγγελματίας και το κάνω καθαρά από αγάπη για την ομάδα. Ασχολούμαι και με 3D modeling και θα ήθελα κάποια στιγμή να μπω στο 3D animation. Το πρώτο video μετά την Πόλη και αυτό για τη Μαδρίτη, μου πήραν συνολικά 1-2 μέρες για να φτιάξω. Να βρω τα κομμάτια που ήθελα, να τα κόψω και να βρω την κατάλληλη μουσική. Τα λόγια είναι όσα λέω με τους φίλους μου και όσα αισθάνομαι μέσα μου" και συνέχισε:

"Ο Τρόμος στα μάτια τους"

"Δίνω μεγάλη προσοχή στη λεπτομέρεια και όπως σου είπα και πριν εκφράζω με συναισθήματα την ευγνωμοσύνη που έχω για την ομάδα. Νιώθω πολύ μεγάλη τιμή για την απήχηση που έχουν τα videos και πραγματικά δεν το περίμενα. Έχω μηνύματα από πολλούς φιλάθλους και άλλων ομάδων και όλα σχεδόν είναι θετικά. Σκοπός μου είναι να προβάλλω την αγάπη μου για τον Ολυμπιακό χωρίς να προσβάλλω και να προκαλέσω τους οπαδούς ή την ιστορία των αντιπάλων".

Αναφορικά με το τελευταίο του video για το Final-4 της Μαδρίτης, η σκέψη ήταν να το φτιάξει πέρυσι, αλλά δεν κατάφερε ο Ολυμπιακός να περάσει τη Ρεάλ στα πλέι οφ και γι' αυτό... ανανέωσε το ραντεβού για φέτος. "Το concept υπήρχε, είχα στο μυαλό μου πως το θέλω και αποφάσισα να το φτιάξω φέτος", είπε ακόμα στο Sport24.gr ο Βασίλης Παπαδημητρίου, ο οποίος έχει μια οικογενειακή επιχείρηση με ιατροτεχνολογικά προϊόντα.

Επίσης, είπε πως "έχουμε και ένα γκρουπ στο facebook που λέγεται 'Μπασκετική ψυχανάλυση' και εκεί συζητάμε για την ομάδα και εκφράζουμε όσα έχουμε στο μυαλό μας. Μάλιστα, στόχος μας είναι η CVNplus team, ώστε όλοι μαζί να καταθέτουμε τις ιδέες μας και να φτιάχνουμε τέτοια videos".

Όταν τον ρωτήσαμε αν τα βλέπει συνέχεια τα videos, μας απάντησε με ειλικρίνεια πως "ναι, εννοείται. Μάλιστα, το πρώτο όταν το είδα πάνω για πρώτη φορά, ειλικρινά δάκρυσα. Ήταν φοβερά τα συναισθήματα για όλους μας τότε", ενώ τόνισε ακόμα ότι "θέλω να φτιάξω και ένα για τον Φουστέρ", δείχνοντας ότι πάνω απ' όλα τον ενδιαφέρει να προβάλει όσα ανεβάζουν επίπεδο τον Ολυμπιακό (του).

Απολαύστε 3D φωτογραφίες που έχει φτιάξει για τον Ολυμπιακό:

Τα θρυλικά videos του μπασκετικού Ολυμπιακού
Τα θρυλικά videos του μπασκετικού Ολυμπιακού
Τα θρυλικά videos του μπασκετικού Ολυμπιακού
Τα θρυλικά videos του μπασκετικού Ολυμπιακού
Τα θρυλικά videos του μπασκετικού Ολυμπιακού
Τα θρυλικά videos του μπασκετικού Ολυμπιακού
TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ