ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Τα συγχαρητήρια του ΜακΛίν στον Τσουμάνη

Τα συγχαρητήρια του ΜακΛίν στον Τσουμάνη
EUROKINISSI

Ο Ανδρέας Τσουμάνης σημείωσε τους πρώτους του πόντους με την ανδρική ομάδα του Ολυμπιακού, γεγονός που δεν πέρασε απαρατήρητο από τον Τζαμέλ ΜακΛίν.

Ο Τζαμέλ ΜακΛίν με αφορμή την αναμέτρηση του Ολυμπιακού με την Κύμη (16/5, 19:00) για την πρώτη φάση των playoffs της Stoiximan.gr Basket League ανανέωσε το blog του και μεταξύ άλλων στάθηκε στον Ανδρέα Τσουμάνη.

Ο 17χρονος φόργουορντ των "ερυθρολεύκων" στην αναμέτρηση της 26ης και τελευταίας αγωνιστικής διάρκειας της Stoiximan.gr Basket League με τον Προμηθέα σημείωσε τους πρώτους του πόντους με την ανδρική ομάδα του Ολυμπιακού και ο Τζαμέλ ΜακΛίν έσπευσε να τον συγχαρεί. Ο 30χρονος Αμερικανός σέντερ προέτρεψε μάλιστα τον Ανδρέα Τσουμάνη και τον Νίκο Αρσενόπουλο να συνεχίσουν την σκληρή δουλειά, ενώ κάλεσε τους φίλους της ομάδας του να ενισχύσουν τις προσπάθειές της στα playoffs της Stoiximan.gr Basket League.

Το blog του Τζαμέλ ΜακΛίν στην επίσημη ιστοσελίδα του ΕΣΑΚΕ:

"Σας θέλουμε κοντά μας

Γεια σε όλους!

Η ώρα που περιμέναμε έφτασε! Σε λίγες ώρες θα γίνει το πρώτο τζάμπολ των playoffs, όπου αντίπαλός μας στην Α’ φάση είναι η Κύμη. Είναι μια αρκετά καλή ομάδα, για αυτό και δεν πρόκειται να κάνουμε το λάθος να την υποτιμήσουμε. Είμαι σίγουρος, όμως, πως αν είμαστε αυτοί που πρέπει στην άμυνα και παίξουμε με υπομονή στην επίθεση, δεν θα αντιμετωπίσουμε πρόβλημα.

Ελπίζω ο κόσμος μας να έρθει μαζικά στο γήπεδο για να μας ενισχύσει με την φωνή του. Το έχω πει πολλές φορές και θα το ξαναπώ… Μόνο αν είμαστε όλοι μαζί και ενωμένοι θα μπορέσουμε να κλείσουμε δυνατά την φετινή σεζόν. Θέλουμε, λοιπόν, την στήριξη των φιλάθλων μας καθ’ όλη την διάρκεια των playoffs.

Το ζητούμενο για εμάς αυτή τη στιγμή είναι να κάνουμε, όπως είπα και νωρίτερα, το πιο δυνατό φινάλε που μπορούμε. Πλέον, όσο και αν μας πονάει, δεν μπορούμε να αλλάξουμε το παρελθόν και όσα έγιναν μέσα στη σεζόν. Οπότε, πρέπει να επικεντρωθούμε στον τελευταίο μας στόχο.

Τέλος, θα ήθελα να αναφερθώ στο τελευταίο παιχνίδι της κανονικής περιόδου με τον Προμηθέα και να δώσω συγχαρητήρια στον Ανδρέα Τσουμάνη, καθώς στο συγκεκριμένο ματς πέτυχε τους πρώτους του πόντους στην επαγγελματική λίγκα! Είναι όμορφο να βλέπεις να δίνονται ευκαιρίες σε τόσο νέα παιδιά όπως είναι εκείνος και ο Αρσενόπουλος και να τις αξιοποιούν! Εύχομαι και στους δύο να συνεχίσουν την σκληρή δουλειά και να πετύχουν τα όνειρά τους".

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ