ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Τα ραντεβού για Παπανικολάου και Παπαπέτρου κρίνουν τον σχεδιασμό του Ολυμπιακού

Τα ραντεβού για Παπανικολάου και Παπαπέτρου κρίνουν τον σχεδιασμό του Ολυμπιακού

Ο Ολυμπιακός χτυπάει σε όλα τα μέτωπα, αλλά οι κινήσεις του θα εξαρτηθούν από την εξέλιξη των υποθέσεων της ανανέωσης των συμβολαίων του Κώστα Παπανικολάου και του Ιωάννη Παπαπέτρου. Ανακοινώνεται ο Γουίλιαμς-Γκος.

Ο Ολυμπιακός μέχρι στιγμής έχει καταφέρει να αποσπάσει την υπογραφή του Ντέιβιντ Μπλατ, ανανέωσε την συνεργασία του με τον Βασίλη Σπανούλη, έκλεισε τον Νάιτζελ Γουίλιαμς - Γκος (που θα ανακοινωθεί πολύ σύντομα) και σκοπός του είναι διατηρήσει στον Πειραιά και τους Κώστα Παπανικολάου και Ιωάννη Παπαπέτρου. Η εξέλιξη της υπόθεσης της ανανέωσης της συνεργασίας του Ολυμπιακού με τους "Paps Brothers" θα επηρεάσει σε μεγάλο βαθμό και τον σχεδιασμό των "ερυθρολεύκων".

Οι "ερυθρόλευκοι" έχουν ήδη πραγματοποιήσει την πρώτη επαφή με την πλευρά των δύο παικτών, αλλά από τα γραφεία της Arcadia δεν βγήκε... λευκός καπνός. Θυμίζουμε πως την Τρίτη (3/7) υπήρξε συνάντηση του αντιπροέδρου της ΚΑΕ Ολυμπιακός με τον ατζέντη του Κώστα Παπανικολάου, Γιώργο Σφαιρόπουλο και με τον Νίκο Λώτσο, ο οποίος έχει τα δικαιώματα του Ιωάννη Παπαπέτρου.

Ο Γιώργος Σφαιρόπουλος την Τρίτη (4/7) πέρασε πρώτος την πόρτα της Arcadia για να συναντηθεί με τον Γιώργο Σκινδήλια, ο οποίος του γνωστοποίησε την προσφορά (2.500.000€ για 2+1 χρόνια) των "ερυθρολεύκων", η οποία δεν έγινε αποδεκτή . Λίγες ώρες αργότερα ο Γιώργος Σκινδήλιας συναντήθηκε σε πολύ καλό κλίμα με τον Νίκο Λώτσο, αλλά και πάλι ανάμεσα στις δύο πλευρές υπήρξε διαφορά , ενώ κατά την διάρκεια του ραντεβού συζητήθηκε και η περίπτωση του Λευτέρη Μποχωρίδη.

Οι επαφές μεταξύ του Ολυμπιακού και των "Paps" θα συνεχιστούν και στο πλαίσιο αυτό θα υπάρξουν νέες συναντήσεις, στις οποίες το "παρών" θα δώσουν τόσο ο Παναγιώτης και ο Γιώργος Αγγελόπουλος , όσο και οι παίκτες. Η αρχή θα γίνει με τον Κώστα Παπανικολάου, ο οποίος μαζί με τον ατζέντη του την Πέμπτη (5/7) θα συναντηθούν με τα αφεντικά της ΚΑΕ Ολυμπιακός, ενώ την Παρασκευή στην Arcadia θα βρεθεί και ο Ιωάννης Παπαπέτρου.

Κοινή επιθυμία των εμπλεκόμενων πλευρών είναι να παραμείνουν στο Λιμάνι οι δύο φόργουορντ, οι οποίοι καλύπτουν τα "θέλω" του Ντέιβιντ Μπλατ και συγχρόνως αποτελούν και σημαντικά κομμάτια του παζλ του ελληνικού κορμού του Ολυμπιακού.

Οι παίκτες, όμως, είναι ελεύθεροι, η τιμή των.... μετοχών τους στην αγορά ανεβαίνει και στον Πειραιά οφείλουν να είναι έτοιμοι για κάθε ενδεχόμενο. Στον Ολυμπιακό έχουν προταθεί αρκετές περιπτώσεις παικτών και μία εξ αυτών είναι αυτή του Αξέλ Τουπάν, ο οποίος την σεζόν 2017-18 είχε μέσο όρο 6,9 πόντους, 2,1 ριμπάουντ, 0,5 ασίστ, 0,4 κλεψίματα και 1 λάθος με την Ζάλγκιρις στην EuroLeague.

Το όνομα του 26χρονου Γάλλου φόργουορντ (2.01μ) είναι γραμμένο στη λίστα των "ερυθρόλευκων", χωρίς, όμως, να υπάρχει κάτι παραπάνω την παρούσα στιγμή, καθώς στον Ολυμπιακό θέλουν να διατηρήσουν στο ρόστερ τους τον Κώστα Παπανικολάου και τον Ιωάννη Παπαπέτρου.

Οι δύο παίκτες έχουν θέση στα πλάνα του Ντέιβιντ Μπλατ για τη νέα σεζόν και η εξέλιξη της υπόθεσης της ανανέωσης των συμβολαίων τους θα κρίνει το πώς και το αν θα διαφοροποιηθεί ο σχεδιασμός των "ερυθρόλευκων". Αν οι παίκτες παραμείνουν στον Ολυμπιακό, τότε οι "ερυθρόλευκοι" θα έχουν κάνει το 3/3 στο ζήτημα των ανανεώσεων, καθώς έχει ήδη υπογράψει ο Βασίλης Σπανούλης. Αν πάλι η συνεργασία του ενός ή και των δύο "Paps" με τον Ολυμπιακό δεν ανανεωθεί, τότε οι "ερυθρόλευκοι" θα κληθούν να καλύψουν το κενό που θα δημιουργηθεί από την αποχώρηση ενός ή δύο Ελλήνων παικτών πρώτης γραμμής.

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ