ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Τα καλάθια του Χόλις Τόμπσον στον αγώνα με την Κύμη

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ / ΤΟΥΡΝΟΥΑ / ΟΣΦΠ - ΓΑΛΑΤΑΣΑΡΑΙ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: EUROKINISSI)
ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ / ΤΟΥΡΝΟΥΑ / ΟΣΦΠ - ΓΑΛΑΤΑΣΑΡΑΙ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Δείτε την εξαιρετικά "οικονομική" εμφάνιση του Χόλις Τόμπσον που έβαλε 18 πόντους στο ματς του Ολυμπιακού με την Κύμη παίρνοντας δέκα προσπάθειες.

Στη μέχρι στιγμής θητεία του στον Ολυμπιακό, έχει αφήσει καλές εντυπώσεις. Φαίνεται, όμως, από... χιλιόμετρα πως ο Χόλις Τόμπσον προσπαθεί να προσαρμοστεί στα ευρωπαϊκά δεδομένα, να βελτιώσει διάφορους τομείς του παιχνιδιού του και να απεγκλωβιστεί από τον ρόλο του σουτέρ. Ο 26χρονος Αμερικανός βάζει τη μπάλα κάτω, μπαίνει στην αντίπαλη ρακέτα, κυνηγά κάθε ριμπάουντ και προσπαθεί να βρει τον ελεύθερο συμπαίκτη του. Δεν έχει συνηθίσει την απόσταση των 6μ.75, αλλά αυτό θα συμβεί σύντομα.

Στην εκτός έδρας αναμέτρηση με την Κύμη, ο πρώην παίκτης των Philadelphia 76ers σκόραρε 18 πόντους με 5/6 δίποντα, 2/4 τρίποντα και 2/2 βολές, μάζεψε 3 ριμπάουντ, έδωσε 1 ασίστ και ήταν ο κορυφαίος του Ολυμπιακού σε ένα κατά τα άλλα ήσυχο απόγευμα. Έβαλε τα πρώτα πέντε σουτ που επιχείρησε, ζητούσε συνεχώς τη μπάλα, ήταν ενεργός και στο πίσω μέρος του γηπέδου και δικαίωσε και πάλι όσους πίστευαν από την πρώτη μέρα ότι είναι ένας πολύ ποιοτικός παίκτης, αλλά και ένας εξαιρετικός χαρακτήρας που ενδιαφέρεται για την ατομική του βελτίωση και τις νίκες .

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ