ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Τα εισιτήρια για το φιλικό του Ιβκοβιτς και η νέα φανέλα του Ολυμπιακού

Τα εισιτήρια για το φιλικό του Ιβκοβιτς και η νέα φανέλα του Ολυμπιακού

Η ενημέρωση του Ολυμπιακού για το φιλικό της Τετάρτης προς τιμήν του Ντούσαν Ιβκοβιτς και οι νέες εμφανίσεις των "ερυθρόλευκων".

Η αντίστροφη μέτρηση για το παιχνίδι του Ολυμπιακού προς τιμήν του Ντούσαν Ιβκοβιτς έχει αρχίσει στον Πειραιά. Η "ερυθρόλευκη" ΚΑΕ εξέδωσε ανακοίνωση μέσω της οποία ενημερώνει ότι συνεχίζεται η διάθεση των εισιτηρίων για το παιχνίδι της προσεχούς Τετάρτης (20/9), τα οποία τιμώνται από 5 έως 20 ευρώ, με τα έσοδα της αναμέτρησης να διατίθενται για φιλανθρωπικό σκοπό.

Στο μεταξύ, ο Ολυμπιακός ενημέρωσε μέσω των social media ότι λίαν συντόμως θα παρουσιαστεί και η φανέλα της ομάδας για την επερχόμενη αγωνιστική περίοδο.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

"Η Διεύθυνση Εισιτηρίων της Κ.Α.Ε. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ανακοινώνει, ότι η διάθεση των εισιτηρίων για τον ΦΙΛΙΚΟ ΑΓΩΝΑ ΠΡΟΣ ΤΙΜΗ ΤΟΥ DUSAN IVKOVIC, ο οποίος θα διεξαχθεί την Τετάρτη 20/09/2017 στις 20:00 συνεχίζεται να πραγματοποιείται με τους ακόλουθους τρόπους:

•    Μέσω του  INTERNET από το www.olympiacosbc.gr.

•    Μέσω του τηλεφωνικού κέντρου στο τηλέφωνο 210 8938007.

•    Από τα καταστήματα ΓΕΡΜΑΝΟΣ και ΟΤΕ (ώρες λειτουργίας καταστημάτων) .

Τα εκδοτήρια του ΣΤΑΔΙΟΥ ΕΙΡΗΝΗΣ ΚΑΙ ΦΙΛΙΑΣ θα λειτουργήσουν από την ΔΕΥΤΕΡΑ 18/09/2017 και ώρες 10:00 – 18:00, ΤΡΙΤΗ 19/09/2017 και ώρες 10:00 – 18:00 και τέλος την ημέρα του αγώνα ΤΕΤΑΡΤΗ 20/09/2017 από τις 10:00 – μέχρι και την ώρα έναρξης του αγώνα.

Με βάση τον νέο Αθλητικό Νόμο π/ου ήδη είναι σε ισχύ, η Κ.Α.Ε. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ενημερώνει τους φίλαθλους, ότι, από εδώ και στο εξής, για την αγορά κάθε εισιτηρίου με οποιαδήποτε τρόπο (internet, εκδοτήρια, τηλ. κέντρο κλπ.) είναι απαραίτητα τα εξής στοιχεία: το ονοματεπώνυμο του κατόχου, ο αριθμός ΑΜΚΑ, καθώς και το κινητό τηλέφωνο ή το email του. Χωρίς την προσκόμιση των παραπάνω στοιχείων δεν θα υπάρχει δυνατότητα για την αγορά εισιτηρίου.  

Οι τιμές των εισιτηρίων είναι 5,10,20€ ευρώ. Για εισιτήρια ακριβότερων κατηγοριών και VIP, παρακαλούμε απευθυνθείτε στα γραφεία της Κ.Α.Ε. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ και στο τηλέφωνο 210 4527600

Τα εισιτήρια διαρκείας της σαιζόν 2017-2018, ειδικά για αυτόν τον αγώνα, δεν θα ισχύουν.  Όλα τα έσοδα του αγώνα θα διατεθούν για φιλανθρωπικούς σκοπούς.  

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΜΕΑ (άτομα μόνο με κινητικά προβλήματα)

Η Κ.Α.Ε. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ για τον φιλικό αγώνα προς τιμή του DUSAN IVKOVIC της 20/09/2017 ενημερώνει τους φιλάθλους με κινητικά προβλήματα τα ακόλουθα:

Καλεί τους φιλάθλους να επικοινωνήσουν με την Κ.Α.Ε. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ μέχρι και την Τρίτη 19/09/2017  , ώστε να παραλάβουν από τη θύρα 8 το DAY PASS. Όσοι δεν επικοινωνήσουν έγκαιρα, δεν θα έχουν δικαίωμα εισόδου στο γήπεδο.

•    Προβλέπεται δωρεάν είσοδος για τους ίδιους και για τον ένα συνοδό τους

•    Η είσοδος των συγκεκριμένων ατόμων θα γίνει μόνο από τη θύρα 8
".

 
SHARE

BEST OF NETWORK

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

 

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΤΟ SPORT24