ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Τα είπαν Σφαιρόπουλος και παίκτες

Τα είπαν Σφαιρόπουλος και παίκτες
EUROKINISSI

Το προπονητικό επιτελείο και οι παίκτες του Ολυμπιακού.... κλείστηκαν στα αποδυτήρια του ΣΕΦ, ώστε να αναλύσουν τα λάθη τους ενόψει του ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό Superfoods (29/1, 19:00) και της συνέχειας των υποχρεώσεων τους σε Ελλάδα κι Ευρώπη.

Ο Ολυμπιακός δεν τα κατάφερε απέναντι στον Ερυθρό Αστέρα και οι "ερυθρόλευκοι" μετά την επιστροφή τους από το Βελιγράδι βρέθηκαν στο ΣΕΦ, ώστε να αρχίσουν την προετοιμασία τους για το ματς με τον Παναθηναϊκό Superfoods (29/1, 19:00), αλλά και για να αναλύσουν τα λάθη τους.

Το πρόγραμμα του Ολυμπιακού το Σάββατο (27/1) μάλιστα περιελάμβανε και ένα meeting, καθώς όπως συνηθίζεται σε ανάλογες περιπτώσεις, το προπονητικό επιτελείο των "ερυθρολεύκων" και οι παίκτες συζήτησαν για την άσχημη εικόνα που παρουσιάζει η ομάδα τους προσπαθώντας να βρουν την λύση, ώστε να κάνουν το... restart.

Επίσης, οι "ερυθρόλευκοι" είδαν σε video τα λάθη που επανέλαβαν και στο παιχνίδι με τον Ερυθρό Αστέρα στην 20η "στροφή" της EuroLeague, ενώ ο Ιωάννης Παπαπέτρου συνέχισε το πρόγραμμα θεραπείας του.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ