ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Τα δεδομένα για Λοτζέσκι: μάχη με τον χρόνο να προλάβει τους τελικούς

Τα δεδομένα για Λοτζέσκι: μάχη με τον χρόνο να προλάβει τους τελικούς

Ο Ματ Λοτζέσκι έχασε τόσο τα playoffs της EuroLeague, όσο και το Final Four και πλέον κάνει αγώνα δρόμου να προλάβει τους τελικούς του ελληνικού πρωταθλήματος.

Ο τραυματισμός του Ματ Λοτζέσκι κοντά στον αχίλλειο, τον ανάγκασε να χάσει τόσο τα playoffs της EuroLeague κόντρα στην Αναντολού Εφές, όσο και το Final Four της Κωνσταντινούπολης.

Η απουσία του ήταν σημαντική, καθώς ο Ολυμπιακός στερήθηκε έναν παίκτη που θα μπορούσε να δώσει την έξτρα επιθετική ώθηση σε αυτά τα τόσο κρίσιμα παιχνίδια. Σε όλο αυτό το διάστημα, ο Αμερικανός σουτέρ δεν προπονήθηκε καν με την ομάδα, ενώ δεν ήταν σε θέση να τρέξει, καθώς είχε ενοχλήσεις στο πόδι.

Ο Ματ Λοτζέσκι άρχισε το τρέξιμο στον διάδρομο για να βελτιώσει την φυσική του κατάσταση, ενώ δοκιμάζει και ορισμένα σουτ. Είναι καλύτερα, συνεχίζει την αποθεραπεία του, έχει κάποιες μικρές ενοχλήσεις στην ποδοκνημική και θα κάνει αγώνα δρόμου για να προλάβει να δώσει το "παρών" σε μέρος των αγώνων των τελικών του ελληνικού πρωταθλήματος απέναντι στον Παναθηναϊκό.

Ο Αμερικανός φόργουορντ θα χάσει τους δύο πρώτους αγώνες και θα προσπαθήσει να δώσει το "παρών" στο τρίτο ματς της σειράς. Βέβαια, από την στιγμή που απουσιάζει σχεδόν δύο μήνες, είναι δύσκολο να επιστρέψει άμεσα στο 100%. Ο στόχος πάντως είναι να καταφέρει να παρουσιαστεί όσο το δυνατόν πιο έτοιμος γίνεται, για να είναι σε θέση να βοηθήσει τον Ολυμπιακό, έστω και για λίγα λεπτά, αν και το σενάριο αυτό συγκεντρώνει λίγες πιθανότητες.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ