ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Συζητούν Σπανούλης και Αγγελόπουλοι για το νέο συμβόλαιο

Συζητούν Σπανούλης και Αγγελόπουλοι για το νέο συμβόλαιο

Ο Βασίλης Σπανούλης και η διοίκηση της ΚΑΕ Ολυμπιακός συζητούν το ενδεχόμενο ανανέωσης της συνεργασίας τους για τα επόμενα χρόνια!

Η σεζόν ολοκληρώθηκε με τον καλύτερο τρόπο για τον Ολυμπιακό, κατακτώντας το back2back πρωτάθλημα στην Ελλάδα κόντρα στον Παναθηναϊκό. Ύστερα από τους πανηγυρισμούς, τα βλέμματα πέφτουν στο θέμα που "καίει", στο συμβόλαιο του Βασίλη Σπανούλη, το οποίο και ολοκληρώθηκε φέτος.

Είναι δεδομένο ότι επιθυμία τόσο της διοίκησης, όσο και του 34χρονου γκαρντ είναι να συνεχίσουν να πορεύονται μαζί για τα επόμενα χρόνια. Οι δυο πλευρές συζητούν αυτή την ώρα το ενδεχόμενο ανανέωσης της συνεργασίας τους!

Ο αρχηγός και ηγέτης των "ερυθρόλευκων" θέλει να ανανεώσει το συμβόλαιο του με τους "ερυθρόλευκους", αλλά και να κλείσει την καριέρα του στον Πειραιά, μετρώντας ήδη έξι σεζόν στο μεγάλο λιμάνι, έχοντας κατακτήσει τρία πρωταθλήματα Ελλάδας και δύο Ευρωλίγκες, έχοντας πρωταγωνιστικό ρόλο σε όλες αυτές τις επιτυχίες.

Παράλληλα οι διοικητικοί ηγέτες της ΚΑΕ Ολυμπιακός, Παναγιώτης και Γιώργος Αγγελόπουλος, θέλουν να δουν τον Βασίλη Σπανούλη να ολοκληρώνει την καριέρα του στους "ερυθρόλευκους". Άλλωστε, πρόκειται για τον ηγέτη της ομάδας τους, ένας παίκτης πάνω στον οποίο πίστεψαν, πόνταραν και δικαιώθηκαν, πραγματοποιώντας το καλοκαίρι του 2010 μία από τις σημαντικότερες μεταγραφικές κινήσεις στην ιστορία του ελληνικού αθλητισμού.

Όπως έχουμε αναφέρει, για να βρεθεί η "χρυσή" τομή θα χρειαστεί και οι δύο πλευρές να κάνουν αμοιβαίες υποχωρήσεις ενώ θα μετρήσει και ο τρόπος προσέγγισης .

KILL BILL: Ξεχωριστός αθλητής, ξεχωριστό σχέδιο

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ