ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Συνεχίζει ως έχει, δεν ψάχνει αντικαταστάτη

Συνεχίζει ως έχει, δεν ψάχνει αντικαταστάτη

Ο Ολυμπιακός θα συνεχίσει για το επόμενο διάστημα δίχως τους Παπαπέτρου και Ντάρντεν, αλλά η ομάδα δεν ψάχνει αντικαταστάτη στο "3" και θα συνεχίσει ως έχει.

Το γεγονός πως τραυματίστηκαν οι Ιωάννης Παπαπέτρου (κάταγμα περόνης στο αριστερό πόδι, επιστρέφει τον Γενάρη) και Τρεμέλ Ντάρντεν (κάταγμα σε δάκτυλο του δεξιού του χεριού, θα μείνει εκτός για ένα μήνα), αναγκάζει τον Γιώργο Μπαρτζώκα να χρειαστεί να δουλέψει για το επόμενο διάστημα έχοντας στο ρόστερ του μοναχά έναν σμολ-φόργουορντ, τον Ματ Λοτζέσκι.

Τόσο ο Ιωάννης Παπαπέτρου, όσο και ο Τρεμέλ Ντάρντεν, χάνουν οριστικά το νοκ-άουτ ματς Κυπέλλου κόντρα στον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ (8/10), ενώ ο Αμερικανός φόργουορντ θα απουσιάσει και από την πρεμιέρα του Ολυμπιακού στην Euroleague απέναντι στην Βαλένθια (16/10) στην Ισπανία.

Εύλογα δημιουργήθηκε το ερώτημα για το αν οι Πειραιώτες σκέφτονται την περεταίρω ενίσχυση του ρόστερ τους, αποκτώντας ένα επιπλέον "3άρι", καλύπτοντας κυρίως το "κενό" που θα αφήσει, τουλάχιστον μέχρι τον Γενάρη, ο Ιωάννης Παπαπέτρου.

Το ρεπορτάζ όμως αναφέρει πως στον Ολυμπιακό έχουν πάρει απόφαση να μην κινηθούν για την απόκτηση άλλου σμολ-φόργουορντ και η ομάδα θα συνεχίσει ως έχει. Άλλωστε, όπως αναφέρουν από το ερυθρόλευκο στρατόπεδο, ο Τρεμέλ Ντάρντεν θα επιστρέψει στην αγωνιστική δράση σε περίπου ένα μήνα και άπαντες έχουν εμπιστοσύνη στην δυναμική της ομάδας.

Όσον αφορά για τα "κενά" που παρουσιάζονται στο ροτέισον, από την στιγμή που έχουν τεθεί νοκ-άουτ οι δύο από τους τρεις σμολ-φόργουορντ (Παπαπέτρου-Ντάρντεν) του Ολυμπιακού, ο Γιώργος Μπαρτζώκας θα τα καλύψει εκ των έσω. Ο Ματ Λοτζέσκι είναι δεδομένο πως θα πάρει μπόλικο χρόνο συμμετοχής στο "3", ενώ θα δούμε και συχνά και "κοντά" σχήματα με τρία γκαρντ. Άλλωστε, οι ερυθρόλευκοι διαθέτουν αρκετά (Σπανούλης, Σλούκας, Μάντζαρης, Κατσίβελης, Λαφαγιέτ, Χριστοδούλου).

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ