ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Συνεχίζει ο Στρέλνιεκς, προς την έξοδο ο Τιλί

Συνεχίζει ο Στρέλνιεκς, προς την έξοδο ο Τιλί

Ο Γιάνις Στρέλνιεκς αναμένεται να συνεχίσει και τη νέα αγωνιστική περίοδο να φοράει την φανέλα του Ολυμπιακού, ενώ δύσκολα θα παραμείνει κάτοικος Πειραιά ο Κιμ Τιλί.

Βίοι αντίθετοι για τον Γιάνις Στρέλνιεκς και τον Κιμ Τιλί, καθώς ο Λετονός γκαρντ θα συνεχίσει εκτός συγκλονιστικού απροόπτου και τη νέα σεζόν στον Ολυμπιακό, ενώ δεν ισχύει κάτι ανάλογο για την περίπτωση του Κιμ Τιλί.

Ο Ολυμπιακός έχει αρχίσει τις κινήσεις του για τη νέα αγωνιστική περίοδο και στο πλαίσιο αυτό προέβη στην αποδέσμευση του Μπράιαν Ρόμπερτς και του Τζαμέλ ΜακΛίν , μιας και οι "ερυθρόλευκοι" έκαναν opt out από τα συμβόλαιά τους, ενώ ο ίδιος όρος υπάρχει και στις συμφωνίες τους με τους Γιάνις Στρέλνιεκς και Κιμ Τιλί.

Οι "ερυθρόλευκοι" αναμένεται να συνεχίσουν την συνεργασία τους με τον Λετονό γκαρντ, ο οποίος έχει θέση στα πλάνα του Ντέιβιντ Μπλατ, αλλά σύμφωνα με τα τωρινά δεδομένα δύσκολα θα συμβεί το ίδιο και στην περίπτωση του Κιμ Τιλί. Οι "ερυθρόλευκοι" έχουν το δικαίωμα ως τις 5 Ιουλίου να αποδεσμεύσουν τον Γάλλο πάουερ φόργουορντ - ο οποίος την σεζόν 2017-18 ταλαιπωρήθηκε από τραυματισμούς - και αναμένεται να κάνουν χρήση του συγκεκριμένου όρου.

Ο Γιάνις Στρέλνιεκς σε 34 συμμετοχές στην EuroLeague είχε μέσο όρο 7,5 πόντους, 1,3 ασίστ, 2,1 ασίστ, 0,6 κλεψίματα και 0,9 λάθη, ενώ ο Κιμ Τιλί αγωνίστηκε σε 10 παιχνίδια στην κορυφαία ευρωπαϊκή διασυλλογική διοργάνωση (μ.ο. 3,8 πόντους, 2,4 ριμπάουντ, 0,5 ασίστ, 0,2 κλεψίματα και 0,2 λάθη.

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ